Obavijesti

Promo sadržaj

Virtualna dm ženska utrka Trčimo zajedno za Opću bolnicu “dr. Ivo Pedišić” u Sisku

Virtualna dm ženska utrka Trčimo zajedno za Opću bolnicu “dr. Ivo Pedišić” u Sisku

dm ženska utrka nastavlja dugogodišnju tradiciju promicanja odgovornog odnosa prema zdravlju i zajednici jer će dm za svaki pretrčani kilometar unutar odabrane dionice donirati 10 kuna Općoj bolnici „dr. Ivo Pedišić“ u Sisku

dm ženska utrka održat će se od 14. do 20. lipnja, a za sudjelovanje u utrci možete se prijaviti do 6. lipnja putem internetske stranice www.ticketing.com.hr. Po prvi puta utrka će se održati u virtualnom obliku te je sudjelovanje moguće na području cijele Hrvatske.

dm ženska utrka nastavlja dugogodišnju tradiciju promicanja odgovornog odnosa prema zdravlju i zajednici jer će dm za svaki pretrčani kilometar unutar odabrane dionice donirati 10 kuna Općoj bolnici „dr. Ivo Pedišić“ u Sisku za obnovu Odjela pedijatrije koji je oštećen u razornom potresu.

Kotizacija za utrku iznosi 100,00 kuna, a uplatom ostvarujete pravo na sudjelovanje u utrci te dobivate poklon-paket sa službenom majicom utrke, proizvodima dm-a i dm-ovih partnera. Poklon-paket možete preuzeti u prodavaonici dm-a ili odabrati dostavu na kućnu adresu uz nadoplatu troškova dostave u iznosu od 25 kuna.

Sudjelovanje u virtualnoj dm ženskoj utrci potrebno je zabilježiti jednom od aplikacija za trčanje te u razdoblju od 14. do 20. lipnja prijaviti rezultate trčanja na e-mail dmzenskautrka@ticketing.com.hr. To je moguće slanjem fotografije odnosno screenshot zaslona aplikacije s rezultatima uz navođenje imena i prezimena, datuma, vremena, broja pretrčanih kilometara te pretrčane rute (GPX). Rezultate je potrebno poslati s iste e-mail adrese koju ste koristili prilikom prijave na utrku.

Više detalja o sudjelovanju i prijavama možete pronaći na dm-ovoj internetskoj stranici www.dm.hr.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.