Obavijesti

Promo sadržaj

Vodeća ezoterijska ličnost - vidovnjakinja Sandra obara s nogu!

Vodeća ezoterijska ličnost - vidovnjakinja Sandra obara s nogu!
1

Tmurni i teški oblaci nadvili su se nad obiteljskim životom gđe Marije ubrzo nakon što se njena kćer jedinica, Ljiljana, udala za Patrika...

Vidovnjakinja Sandra dosad je pomogla tisućama i tisućama ljudi koji su mislili da im nema spasa. Bilo da su ih morili zdravstveni, obiteljski, ljubavni, poslovni ili financijski problemi, Sandra bi za njih pronašla samo najbolje rješenje! Sandrin prodoran pogled na neki način i sam razotkriva - Sandra ima dar vidovitosti i istančane intuicije koji joj omogućuju poniranje u samu srž naših nevolja! Uz sposobnost čitanja karata i graha, Sandra vidi i one najfinije detalje iz naše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti te nas usmjerava na izlaz iz naših problema i pravi put! Upravo iz ovog razloga Sandru svakodnevno nazivaju klijenti, ne samo iz Hrvatske, nego i brojnih Europskih zemalja. Fotografije i zahvale sretnih obitelji u Sandrin poštanski sandučić često stižu i s najudaljenijih adresa i kontinenata. No, to nas i ne čudi jer veliko srce, nevjerojatno suosjećanje i mili glas Sandru čine osobom s kojom bi svatko htio razgovarati! Nazovite Sandru i vi i uvjerite se i sami - Sandra je pravi anđeo!

Svekrva ju je željela uništiti, ali Sandra nije dozvolila

Tmurni i teški oblaci nadvili su se nad obiteljskim životom gđe Marije ubrzo nakon što se njena kćer jedinica, Ljiljana, udala za Patrika.

- Nedugo nakon svadbe Ljiljana mi je povjerila da je trudna te da su Patrik i ona odlučili odseliti u vlastiti stan. Bila sam presretna zbog svoje kćeri, ali, kao njena majka, osjećala sam da duboko u duši nije sretna. Znala sam da nešto nije u redu – prisjeća se gđa Marija iz Münchena.

Kada je Ljiljana na svijet donijela malog Christiana, gđi Mariji postalo je kristalno jasno da s Patrikom nešto nije u redu. Postao je strašno bezobrazan i hladan, a Ljiljanu i Christiana kao da nije ni zamjećivao. Njihov zajednički život u stanu za Ljiljanu je bio prava noćna mora.

- Patrik je čitavo vrijeme bio pod 'palicom svoje majke'. S njom je provodio gotovo sve svoje slobodno vrijeme, dok su Ljiljana i Christian sami šetali, odlazili u kupovine ili kod liječnika – tvrdi gđa Marija. Ionako tešku situaciju dodatno je pogoršalo Ljiljanino sve lošije zdravstveno stanje.

- Ljiljana je naglo gubila na težini i bila je strašno nervozna. S druge strane, Christian je noćima bdio i slabo je jeo jer mu se nije dopadalo mlijeko u prahu. Ljiljana, koja jedva da je imala imalo mlijeka, bila je na rubu psihičkog i fizičkog sloma. Vrhunac depresije doživjela je nakon što je nju i dijete Patrik grubo istjerao iz stana kako bi ondje mogao živjeti sa svojim roditeljima. Tada sam se počela pitati zašto nam je Bog okrenuo leđa – govori nam teškog srca Marija. Ona je, naravno, sve vrijeme intenzivno tragala za rješenjem kćerkinih problema.

- Rješenje sam konačno pronašla u časopisu 24 sata - Cafe 24 kojeg sam naprosto morala otuđiti sa stola jedne kolegice. Nešto mi je govorilo da ću ovdje pronaći spas, a to se i dogodilo! Otišla sam u svoj ured, zaključala se i nekoliko puta nasumce otvorila časopis. Gotovo sam se onesvijestila kada mi se priča o vidovnjakinji Sandri pred očima ukazala baš svakog puta – tvrdi Marija koja je uskoro i osobno posjetila Sandru.

- Nekoliko dana kasnije obistinilo se sve što je Sandra predvidjela. Ljiljana je imala grozne simptome, povraćala je i bilo joj je jako loše, no zatim se krenula oporavljati nevjerojatnom brzinom. Hvala Bogu, otad, pa nadalje sve je u redu i s Ljiljanom i s mojim unučićem, a za to možemo zahvaliti samo Sandri! Ona je naša zvijezda vodilja jer nas je spasila od crne magije Patrikove majke te nas je vratila na put sreće, ljubavi i mira – oduševljeno tvrdi Marija koja Sandru preporuča svima kojima je pomoć potrebna.

Zahvaljujući Sandri danas sam savršeno zdrava!

- Bilo je dovoljno da se čujemo samo jednom, pa da moj život oslobodi bolesti, svađa na poslu i nesloge u obitelji. Toliku moć ima vidovnjakinja Sandra, a sigurna sam da mnogima može pomoći! Zato sam i pristala javno progovoriti o svojim problemima – počinje svoju ispovijest Gracijela iz Zagreba.

- Bila sam toliko bolesna da nisam uopće mogla ustati iz kreveta pune dvije godine. Sve me boljelo, glava, noge i kosti te sam osjećala stezanje u prsima. Tako nemoćna, bila sam težak teret oko vrata mužu i djeci – prisjeća se teških dana gđa Gracijela koja je u najtežim trenucima znala poželjeti da je nema.

- Jednoga dana donio mi je kući časopis u kojem me privukao članak o vidovnjakinji Sandri. Vidjela sam svjedočanstvo jedne njene klijentice i pomislila kako su naše priče zapravo slične – tvrdi Gracijela koja u tom trenutku osjetila potrebu da nazove Sandru.

- Osjetila sam neko strujanje po cijelom tijelu čim sam joj čula glas, a Sandra je odmah sve znala o meni, i da sam u krevetu, i da mi je muž pred otkazom… Čak me opisala i kako izgledam! Kako je razgovor tekao, bilo mi je sve bolje – priča Gracijela kojoj je Sandra pojasnila da joj se sve loše u životu događa pod utjecajem negativnih sila. Tako je Gracijela dobila potvrdu da je ono u što je sumnjala uistinu točno. I nakon mnogo godina i pretraga, liječnici Gracijeli nisu znali pomoći ili odgovoriti na pitanja o tome što je s njenim zdravljem.

- Nakon što mi je Sandra skinula uroke i zaštitila čitavu moju kuću i obitelj, iz dana u dan bilo mi je sve bolje i ubrzo sam stala na noge! Muž je počeo raditi, a moja su djeca danas smirena i sloga vlada u kući! Da nije bilo Sandre, moj bi život bio potpuno uništen. Sandra mi je spasila život i nikada joj neću na tome moći dovoljno zahvaliti – ističe Gracijela koja je Sandru dosad preporučila brojnim prijateljicama. Ako vas more brige i čini vam se da je sreća nestala iz vašeg života, nazovite vidovnjakinju Sandru i saznajte kako da se vratite na pravi put!

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:
060/485 486, 2,33 kn
fix; 3,58kn mob
+385958614739 od
ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h
i subota od 9h do 14 h

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.