Obavijesti

Promo sadržaj

Vodič za blistavo sjajno ljeto: iskoristite do -50% niže cijene

Vodič za blistavo sjajno ljeto: iskoristite do -50% niže cijene
7

Stiglo je dugo toplo ljeto, a s njim i bezbroj mogućnosti za igranje s modnim trendovima na vrućem asfaltu ili na morskom žalu. S novom Zaks kolekcijom ne morate ići daleko da biste postigli savršeni sjaj

Stiglo je dugo toplo ljeto, a s njim i bezbroj mogućnosti za igranje s modnim trendovima na vrućem asfaltu ili na morskom žalu. S novom Zaks kolekcijom ne morate ići daleko da biste postigli savršeni sjaj, gdje god krenuli dovoljno je sa sobom ponijeti modne ukrase koji s lakoćom postižu ljetni look i omogućuju Vam da se osjećate slobodno kao na godišnjem odmoru.

Titulu za najupečatljiviji detalj iz Zaksove ljetne kolekcije odnose raznoliki vezovi i pleteri na narukvicama koji se međusobno isprepliću u romantičnu morsku priču. Dodate li tome i Furline satove kao čuvare vremena, ali i simbole besprijekorne moderne elegancije, dobit ćete recept za svestrane, zavodljive i chic dnevne kombinacije. Prepustite se neodoljivim avanturama, jednostavnom nakitu i spontanosti ljetnih trenutaka koji će Vas odvesti tragovima opuštene ljepote prema najljepšim uspomenama.

Savršen trenutak za osvježiti vlastitu riznicu nakita upravo je sada, jer s ljetom stižu popusti u Zaksu koje smo svi dugo iščekivali. Tamo Vas očekuje do -50% pogodnosti na kolekciju srebra, -30% na kolekciju satova i -25% na kolekciju zlata i dijamanata koji vrijede bez obzira na način plaćanja! Iskoristite veliko ljetno sniženje i poklonite sebi i Vašim najbližima, nezamjenjive ljetne radosti koje se skrivaju u Zaks zlatarnicama.  

Pogledajte neke od top komada nakita sa sniženja koji će se ovog ljeta presijavati na svakom koraku!

Više informacija o pogodnostima potražite na www.zaks.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.