Obavijesti

Promo sadržaj

Za bezbrižan korak i što veseliji povratak u škole

Za bezbrižan korak i što veseliji povratak u škole
14

Ljeto se polako primiče kraju, opraštamo se sa dugim sunčanim danima i lagano pozdravljamo jesenske radosti. Uz šuštanje lišća pod nogama, mirise plodova koji tada dozrijevaju, toplih vesta i cipela, jesen sa sobom svake godine nosi i nove početke

Za naše najmlađe novi početak najčešće je povezan uz povratak ili prvo sjedanje u školske klupe. Vrtići i škole za njih znače zajedništvo, nove prijatelje, igru, ali i učenje! Kako bi ih za sve to što bolje pripremili, roditelji žele biti sigurni u to da su svojim mališanima osigurali sve što im je potrebno. Uz školske torbe, pernice, bilježnice i ostali pribor, itekako je važna obuća koju će nositi. Ne samo zato što na putu do škole i kamenčić postaje lopta.

Čizma glavu čuva

Znate li da čovjek svakog dana napravi od 3 000 do 16 000 koraka, a u svom životu prehoda oko 160 000 kilometara, što znači da četiri puta obiđe Zemljinu kuglu. Stoga nikako nije nevažno u kakvoj obući svakodnevno koračamo. Osobito ako su u pitanju naši najmlađi na koje smo posebno osjetljivi te koji tek kreću s razvojem.

Djeci je, dakako, najvažniji izgled. „Želim ove plave papuče jer takve ima i Marko!“, „Mama ja bih roze!“, „Ja bih ove s jednorogom!“. Ako ste roditelj, ovakvi prohtjevi su vam itekako poznati. Ipak, važno je ne zanemariti kvalitetu obuće koju vaša djeca nose. Odabir prikladne obuće u vrtićkoj i prvoškolskoj dobi značajan je zbog pravilnog razvoja, ali i zbog sprječavanja potencijalnih ozljeda prilikom hodanja i trčanja.  Poznato je da dječja cipela, tenisica ili papuča treba biti čvrsta te stabilizirati stopalo i gležanj. U čvrstoj obući stopalo se ne širi niti ima prostora za razvoj različitih anomalija gležnja i samog stopala. Ako se bacite u istraživanje ove teme, naići ćete na izjave različitih stručnjaka, ortopeda, koji potvrđuju spomenuto.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ni prema unutra ni prema van

Gledajući od iza, stopalo, tj. kost stopala mora imati centralni položaj, a dijete u hodu ne smije okretati nogu ni prema unutra ni prema van. Takva podrška u pravilnom položaju, garantira pravilno opterećenje i pravilan razvoj stopala. Sve to znaju i u Planet Obući, stoga su kroz kampanju „Back to school“ spojili udobnost, kvalitetu i estetiku!

14
| Foto: Planet obuća

Za svakog ponešto

U Planet obući izbor obuće je zaista velik, a uz atraktivne motive, ona ujedno osigurava i udobnost i kvalitetu. Tenisice na čičak i vezanje, s popularnim junacima iz crtića kao što su Mickey, Minnie, Paw patrol, Frozen, Cars, Spiderman, Mario Bros i mnogi drugi! Iz trgovine ćete izaći mirni i zadovoljni jer ste odabirom kvalitetne obuće učinili nešto dobro za zdravlje svojih mališana, a oni će biti sretni jer će se prijateljima moći pohvaliti novim tenisicama ili šlapicama kakve su si željeli! U širokom asortimanu cool dizajna unutar „Back to school“ ponude cijene su vrlo pristupačne i kreću se od 75 kuna nadalje.

Sigurni smo da ćete pronaći nešto što će vašim najmanjima pružiti najbolje iskustvo trčkaranja naokolo u društvu vrtićkih i školskih prijatelja!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.