Obavijesti

Promo sadržaj

Za snažan imunitet - sirup Zelena Aloja!

Za snažan imunitet - sirup Zelena Aloja!
7

Zdrav životni stil je najbolja opcija za snažan imunološki sustav.Svaki dio našeg tijela funkcionira bolje kada se napaja zdravom hranom, pozitivnim okolišem i minimalnim stresom. Zvuči idealno?

Donosimo čak 8 jednostavnih savjeta za jači imunološki sustav 🥦

1. Snažan imunitet počinje zdravom prehranom

Zdravlje crijeva - 80% imunološkog sustava smješteno je u Vašem probavnom sustavu pa je najbolje održavati želudac zdravim i sretnim.

Tvrtka Antičević proizvodi jedinstven proizvod sirup Zelenu Aloju dodatak prehrani koji obiluje  vitaminima, mineralima, fitonutrijentima i antioksidansima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svaki od sastojaka: hladno prešani sok aloe vere, češnjak, svježa mlada brokula, korijen cikorije i propolis su visokovrijedne prirodne  supstancije. Kombinacija ovih sastojaka u jednom pripravku čini ZELENU ALOJU jedinstvenim proizvodom idealnim za održavanje zdravlja svakog čovjeka. Nadalje u svim slučajevima kod kojih je bitno podići imunitet, ojačati funkciju probavnog trakta i jetre kao i očistiti organizam od godinama nakupljenih toksina, kod infekcije brojnim virusima i parazitima kao i infekcije Candide  ZELENA ALOJA idealan je saveznik u rješavanju zdravstvenih problema.

Češnjak sadrži  više od 200 različitih spojeva.Bogat je spojevima koji sadrži sumpor poput alicina koji jača Vaš imunitet.Iznimnu ljekovitost je pokazao protiv infekcija, gljivica,parazita. Prevencija od moždanog udara, karcinoma pluća i drugih bolesti srca.Također snižava krvni tlak i preporučuje se da ga konzumirate dodatno svježeg  ako želite uživati u dobrom zdravlju.

Aloe Vera  sadrži  preko 200 aktivnih sastojaka. 

Za podršku imunitetu iznimno je važno djelovanje hranjivih sastojaka aloe vere u gastrointestinalnom traktu koji je odgovoran za 80% našeg imuniteta. Normalizira probavu, apsorpciju i eliminaciju toksina, a svojom ulogom pufera regulira pH želuca te otklanja žgaravicu i pomaže kod održavanje zdrave crijevne flore.

Propolis može potaknuti aktivnost timusa, žlijezde koja proizvodi limfocite i time ojačati obrambene sposobnosti cijelog organizma. Istraživanja otkrivaju da propolis može inhibirati aktivnost enzima koji posreduju u upalnom procesu i na taj način ublažiti primjerice reumatoidni artitris. Pritom su se najkorisnijm pokazali spojevi kvercetin i naringerin iz skupine flavonoida.

Brokula promiče zdravlje crijeva, sprečava zatvor, povećava osjetljivost na inzulin i smanjuje rizik od raka debelog crijeva. Također štiti imunološki sustav i igra ulogu u sprečavanju upala. Prikladna vlakna potiču pravilnost, što je ključno za svakodnevno izlučivanje toksina kroz žuč i izmet.Magnezij i vitamini u brokuli poboljšavaju kiselost, olakšavaju pravilnu probavu i apsorpciju hranjivih sastojaka, ublažavaju želudac smanjujući upalu. Kemferolski spoj u brokoli pomaže u održavanju zdrave razine bakterija u crijevima i održavanju zdrave želučane sluznice.

Cikorija je odličan izvor vitamina i minerala. Ova nevjerojatna biljka sadrži cinkmagnezij, mangan, kalcija, željezo, folnu kiselinu i kalij, kao i vitamine A, B6, C, E i  K. Cikorija sadrži inulin, koji je moćan probiotik. Inulin se koristi za borbu protiv niza crijevnih i probavnih problema, uključujući i refluksa želučane kiseline, probavne smetnje i žgaravice, jer aktivno smanjuje kiselost tjelesnih sustava.

2. Ostanite aktivni

Vježbanje je moćan način za jačanje imunološkog sustava, a aktivnost na takav način također smanjuje hormone stresa, što smanjuje šanse da se  razbolite.

3. Naspavajte se

Vaš imunološki sustav je poput Vašeg računala-trebaju mu trenuci odmora, tako da se ne pregrije a san je najveći faktor za ponovno pokretanje imuniteta našeg tijela.

4. Udahnite malo zraka

Vitamin D igra važnu ulogu u potpori imunološkog sustava i lako je dostupan izlaganjem suncu.Vitamin D potreban je organizmu u svim životnim fazama a osobito za pravilan rast i razvoj djece.Ključan je u zaštiti i čuvanju cjelokupnog zdravlja. Postoji ograničen broj namirnica koje nam mogu pružiti dnevnu potrebnu dozu ovog vitamina poput lososa,sardine, skuše, tune, jetrice, žumanjci i crveno meso.Zbog svega navedenog, djeci i odraslima danas se često  preporučuju Antičević Zelene medne kapi, koje obiluju vitaminom D u prirodnom obliku. Riznica zdravlja bogata prirodnim spojevima antioksidansima sa čak 6 sirovina: ulje jetre bakalara, matična mliječ, cvjetni prah, svježa brokula, baby propolis i bagremov med.

5. Ostanite hidratizirani

Pijenje dovoljno vode , važno je za održavanje hidratacije.Podignite imunitet pijući puno vode,kako biste spriječili infekciju. Voda je iznimno važna jer eliminira toksine i druge bakterije koje mogu uzrokovati bolest.

6. Održavajte dobru higijenu

Održavanjem čistoće ruku jedan je od najboljih načina za obranu od bolesti.Obavezno perite ruke 20 sekundi toplom vodom prije pripreme hrane ili jela, kao i nakon kašljanja, kihanja, korištenja kupaonice ili dodirivanja javnih površina.

7. Dopunski vitamini

Hranite se zdravo. Sjemenke suncokreta  bogate su cinkom, koji jača imunološki sustav stvaranjem limfocita.Vitamin C je također dobar i nalazi se u izobilju svježeg voća i povrća.Češnjak je prirodni antibiotik,dok đumbir čisti  nakupljanje toksina u organima.

8. Izbjegavajte duhan i alkohol

Pušenje ili duhan doprinose slabljenju našeg imunološkog sustava.Pretjerana konzumacija alkohola narušava imunološki sustav i povećava ranjivost na plućne infekcije.

https://anticevic-zdravlje.com.hr/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince