Obavijesti

Promo sadržaj

Za dva dana na lokaciji Martinska počinje Seasplash!

Za dva dana na lokaciji Martinska počinje Seasplash!
1

Za tjedan dana Martinska, nova festivalska lokacija u srcu Dalmacije po prvi put će ugostiti Seasplash festival, čije će se 17. izdanje održati od 18. do 21. srpnja.

VIDEO

Seasplash festival “okupirat” će plažu i rt Martinska, tik preko puta Šibenika, svojim živopisnim pozoricama na koje će se popeti međunarode legende dub i reggae glazbe kao što su Lee “Scratch” Perry, Adrian Sherwoood, Scientist i Mad Professor, ali i niz regonalni i domaćih imena. Glazbeni gosti i publika iz cijelog svijeta moći će uživati u četiri festivalska dana, ispunjena dobrom glazbom, dnevnim radionicama, bazzarom, u opuštenoj atmosferi po kojoj je Seasplash poznat, a poseban vizualni dojam festivala dat će i umjetnička kolonija ArtSplash. Nedavno objavljenom rasporedu na glavnoj festivalskoj pozornici – MainSplashu, sada pridružujemo i raspored DubSplash i SoundSplash pozornice te još dvadesetak novih imena.

I na novoj festivalskoj lokaciji, Seasplash festival predstavit će radove umjetnika okupljene oko ArtSplash kolonije. U svom 17. festivalskom izdanju donosi retrospektivu radova nastalih unatrag dvije godine na tvrđavi Punta Christo, a donosi i ponešto novih i već znanih umjetničkih lica. Do sada je u svoje tri godine djelovanja umjetnička kolonija ArtSplash okupila preko 30 radova nastalih od strane street art umjetnika, graffiti writera, ilustratora i multimedijalnih umjetnika, a koji su svojim umjetničkim doprinosom festivalsku lokaciju pretvorili u urbanu oazu, ne samo dobre zabave, već i likovnih kvaliteta. Za 17. izdanje Seasplash festival izdvojio je nekoliko njih pa će se šetajući lokacijom moći vidjeti radovi u izvedbi sljedećih umjetnika i kolektiva iz Pule: Stefan Černi aka Steppa Art, Fabio Moscarda aka MOSCArt, EXE!, Stefan Jevremović i Nadan Sarvan aka Liganj; zatim likovne umjetnice iz Zagreba Zorane Unković te Osječanina s irskom adresom, Antonio Hočevar aka Crosk. Seasplash festival u svom “exodus” izdanju predstavit će još četiri umjetnika: Aser, Graffikon, Lulas Art te LuManArtist.

Najposjećeniji domaći glazbeni kviz iz Tvornice Kulture u subotu, 20. srpnja stiže na Seasplash Festival! Glazbeni entuzijasti, znalci, ljubitelji pub quiz formi imat će priliku zaigrati ovaj zabavan kviz i osvojiti vrijedne nagrade. Prijavite svoj tim do 4 člana, provjerite svoje glazbeno znanje i osvojite nagrade na Seasplashu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.
Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?