Obavijesti

Promo sadržaj

Zabavite se uz najnovije filmske hitove za samo 10 kuna

Zabavite se uz najnovije filmske hitove za samo 10 kuna
1

U srijedu, 21. kolovoza zabavite se uz najnovije filmske hitove u Cineplexxu City Center one East i Split uz cijenu ulaznice od samo 10 kuna

Posjet omiljenom kinu uvijek je dobra ideja, osobito ako u najnovijim filmskim hitovima možete uživati za samo 10 kuna. Naime, bez obzira odlučite li se za 2D ili 3D verziju filma u VIP ili Luxury sjedalima ili se pak u filmsku avanturu poželite upustiti uz bolju polovicu u Love boxu, nadoplate nema jer je sve uključeno u ovu odličnu cijenu.

A izbor filmova u Cineplexxu nudi doista ponešto za svakoga: romantične komedije vratit će vjeru u ljubav, akcijske scene unijet će dozu adrenalina u svakodnevicu, strašni horori sledit će krv u žilama dok će animirane avanture izmamiti osmijeh na lice malih I velikih.

Popisu filmskih hitova koje trebate pogledati obavezno dodajte uspješnicu Kralj lavova, a nemojte propustiti niti Angry Birds film 2, Bilo jednom u… Hollywoodu te Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw. 

Ulaznice za projekcije 21. kolovoza nije moguće rezervirati, ali zato svratite na blagajnu Cineplexxa City Center one East i Split ili ih kupite online na www.cineplexx.hr.

Sredini tjedna dajte filmsku dimenziju! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline