Obavijesti

Promo sadržaj

Zagrebački Advent na novoj lokaciji u Radničkoj, magnet je za velike i male

Zagrebački Advent na novoj lokaciji u Radničkoj, magnet je za velike i male

Do Božića brojimo još sitno, nestrpljenja ne nedostaje… Vidi se to na Adventu u Radničkoj, gdje posjetitelje očekuju brojni izvođači i zabavni sadržaji

Zagreb bez svake sumnje ima najbolji adventski program na svijetu, što se potvrđuje iz godine u godinu. A da ništa drugačije nije ni ove sezone, potvrđuje Advent u Radničkoj, gdje rasplesanu publiku zabavljaju popularni izvođači, što nam je, uostalom, potvrdila Nives Volarević, marketing manager Hilton hotela u Zagrebu.

- Mnoštvo odraslih i djece zabavlja se uz zvukove hitova, tako je ova adventska lokacija poprimila novo ruho i više nije samo uspavani poslovni kvart. Odlični koncerti i veliko natkriveno klizalište na otvorenom upravo su najjači aduti Winter Gardena - kaže Volarević.

Ponuda koja će oduševiti svakoga gurmana

Bez obzira na to tražite li savršenu lokaciju na kojoj ćete snimiti najbolju adventsku fotku za društvene mreže, najslađu kućicu u kojoj ćete pojesti najukusnije zalogaje na ovogodišnjem Adventu ili glazbeni program uz koji ćete se najviše zabaviti, adresa na koju ćete se zaputiti ove godine je Radnička 21.

- Ovaj dio Zagreba, koji je većinom poslovna zona, ovim je klizalištem i zabavnim programom dobio novi šarm i sigurno će postati omiljeno mjesto za dnevna i večernja druženja, a odlična jela zadovoljit će i najzahtjevnije sladokusce - najavljuje naša sugovornica.

- Ponuda jela zaista je raznovrsna: od fritula i naših domaćih germknedli do pulled pork rolica, pečene koljenice u chiabata pecivu i debrecinke s domaćim ukiseljenim papričicama. Cijene jela su od 30 do 45 kuna, a kuhano bijelo i crno vino prodaju se po samo 15 kuna - kaže Volarević.

Ledena oaza

Program ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu, iako skromniji u odnosu na prethodne, svejedno ne razočarava. Uz pregršt dobrih sadržaja, ove se godine iz adventske ponude ipak izdvaja Advent u Radničkoj. Winter Garden ispred Hiltona zamišljen je, naime, kao dnevno i afterwork mjesto, koje se vikendom pretvara u raj za one najmlađe, koji mogu uživati ne samo u klizanju nego i popratnim sadržajima za djecu.

- Veliko klizalište potpuno je natkriveno, cijena klizanja je samo 10 kuna, vikendom organiziramo dječje rođendane na ledu, školu klizanja, svakog četvrtka i petka posjetitelji se mogu zabaviti uz odličan program koncerata, a na Badnjak i Staru godinu organizirali smo warm up od 11 do 14 uz glazbu koju izvode DJ Dadoo i DJ Rea – ističe Volarević uz napomenu kako detalje o programu Adventa možete redovito pratiti na službenoj Facebook stranici.

Atmosfera o kojoj će se pričati

Osim bogate gastronomske i zabavne ponude, još jedna posebnost Adventa u Radničkoj odnosi se na super ponudu koju su za posjetitelje pripremili zagrebački Hoteli Hilton. Tako ćete za samo 90 eura u hotelu Canopy by Hilton dobiti noćenje za dvije osobe s uključenim doručkom, besplatno parkiranje, kao i specijalni koktel ili kavu po izboru te dodatni popust od 20 posto u restoranu i baru Reunion.

Hilton Garden Inn pripremio je posebnu ponudu u vrijednosti od 138 eura, koja uključuje noćenje za dvoje odraslih i dvoje djece u dvije povezane sobe, doručak za cijelu obitelj, kao i besplatno parkiranje, a djeca će se posebno razveseliti božićnim darovima iznenađenja te Playstation kutku i kreativnoj radionici.

Za sve one koji predah od predblagdanske groznice traže u wellness programima, tu je ponuda hotela Doubletree by Hilton Zagreb, u kojem će gosti za 110 eura dobiti savršeni paket Spa Advent, koji uključuje jedno noćenje za dvije osobe s besplatnim doručkom, slatko božićno iznenađenje, kao i korištenje spa centra uz dodatne popuste na masaže.

Zato trkom u Radničku! Izgubite se u čarobnim trenucima okruženi snovitom snježnom idilom i potražite posebno iznenađenje koje će najviše oduševiti sve ljubitelje retro automobila.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.