Obavijesti

Promo sadržaj

Zakinite prijevoznike i razliku spremite sebi u džep

Zakinite prijevoznike i razliku spremite sebi u džep
2

Javni prijevoz mnogima je (mrski) dio svakodnevice, a ipak, malo tko se odluči na kupovinu godišnjeg pokaza

Cijene prijevoza često se mijenjaju i mnogi kupuju pojedinačne karte jer misle da tako manje troše i jer im se čini previše odvojiti veću sumu novca na mjesečne ili godišnje karte. 

Ljudi koji se svakodnevno voze autobusima ili tramvajima na posao ili u školu su ti koji se najčešće odluče na mjesečne karte. Godišnja karta možda jest najjednostavnija, jer je kupimo jednom i više se za plaćanje prijevoza ne moramo brinuti, ali kada vidimo njenu cijenu, mnogi je u startu odbace kao mogućnost. Ipak, kada se napravi računica, ljudima koji se svakodnevno voze javnim prijevozom, upravo je ona najisplativija. Na žalost, takva karta prava je investicija, a ipak, vrlo isplativa! 

Ako ste svjesni isplativosti godišnjeg pokaza, ali nemate dovoljno novaca da uložite u nju, obratite se Ferratum banci. Još uvijek možete iskoristiti veliku akciju u kojoj vam Ferratum banka budi besplatne kredite. Kao novi korisnik banke, možete pozajmiti do 4000 kn uz 0 kuna troškova naknade, s rokom otplate do 30 dana. Tako ćete morati vratiti točno onoliko novca koliko ste posudili, niti lipe više!

Preko 4000 kuna uštede kod ZET-a

Koliko se godišnja karta za gradski prijevoz isplati, pokazat ćemo na primjeru ZET-a. Kupujući godišnju kartu umjesto općeg mjesečnog pokaza, možete uštedjeti 1188 kuna. Godišnja karta ne samo da je, podijeljena na 12 mjeseci, jeftinija, nego na nju dobijete i 10% popusta na jednokratno gotovinsko plaćanje. Ako kupujete dnevnu kartu svaki dan, cijeli radni tjedan kroz cijelu godinu, potrošit ćete preko 4 000 kuna više nego kupnjom godišnjeg pokaza. 

Studenti, srednjoškolci, umirovljenici i korisnici socijalnih pokaza mjesečnu kartu plaćaju 100 kn, čime kupnjom godišnje karte mogu uštedjeti 240 kn. Time dobiju gotovo dva i pol mjeseca besplatne vožnje. 

Ušteda i u riječkom Autotroleju

Godišnja karta isplati se i u Rijeci. Mjesečna karta za Autotrolej iznosi 276 kuna za 1. zonu, 377 kn za 2. zonu, 475 kuna za 3. zonu i 572 kune za 4. zonu. Kupnjom godišnje karte može se uštedjeti 518 kuna ako putujete u jednoj zoni, 759 kuna ako putujete u dvije zone, 915 kuna ako putujete u tri zone i čak 1154 kune ako putujete u sve četiri zone.

Ovakvom matematikom jasno je da se dugoročnim ulaganjem u godišnju kartu za prijevoz može višestruko uštedjeti. Ako vam početkom godine, nakon što ste se ionako istrošili za blagdane, nedostaje novca za godišnji pokaz, obratite se Ferratum banci. 

Čak i ako ste već koristili usluge Ferratum banke, niste zakinuti. Kao postojeći korisnik banke, sudjelujete u akciji u kojoj dobivate 30% manju bankovnu naknadu na sve vrste kredita, s rokom otplate do 30 dana. Na vrlo jednostavan način, online prijavom i ispunjavanjem obrasca, brzi kredit možete dobiti već u nekoliko klikova!

Kupnja godišnjeg pokaza uz Ferratum banku više nije veliki izdatak, već dobra investicija koja će se kroz godinu itekako isplatiti i omogućiti vam preko mjesec dana besplatne vožnje!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.