Obavijesti

Promo sadržaj

Zaljubite se u bajkovitim Termama Tuhelj

Zaljubite se u bajkovitim Termama Tuhelj
5

Hedonistički užici i orijentalni tretmani, bajkoviti pejzaži, blagotvorne kupke – vrijeme je za romantični odmor i vrhunski spa doživljaj

Nepopravljivi ste romantičar, volite se opuštati u wellnessu ili aktivno provoditi vrijeme, pomalo ste gurman i treba vam odmor? Hrvatsko zagorje definitivno je vaša odredište. Ovaj bajkovit kraj prekrasnih pejzaža, atraktivnih dvoraca i bogatog kulturnog naslijeđa može postati vaša zimska oaza bez obzira dolazite li sami, u dvoje, u društvu prijateljica ili s obitelji. 

U Termama Tuhelj u središtu Zagorja odmor poprima potpuno novu dimenziju. Romantična masaža za nju i njega s aromatičnim uljima, kupanje u bazenu s termalnom vodom na Vodenom planetu, opuštanje u najvećem Svijetu sauna, tretmani ljepote u SPAeVita centru i gurmanski raj u baroknom Dvorcu Mihanović pružit će vam sve što tražite i napuniti vas pozitivnom energijom. 

Tretmani tuheljskim ljekovitim blatom blagotvorno će djelovati na mišiće, a nakon čokoladne masaža s mješavinom kakaa i kakao maslaca koža će postati glatka i čudesno mekana. Ljubitelji egzotičnih tretmana neće propustiti hamam ritual u parnoj sauni, piling tijela, masažu sapunicom i opuštanje u relax zoni.

Terme Tuhelj pripremile su i odlične zimske pakete koji će vam omogućiti da se opustite i obnovite izgubljenu energiju nakon blagdana ili da se razmazite sa svojom voljenom osobom.

Spa opuštanje uz 25% popusta bit će idealan paket za zimske dane, a Samo za nas dvoje paket koji će vam pokazati da Valentinovo može biti svaki dan.

I zima može biti čarobna, zar ne?!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini