Obavijesti

Promo sadržaj

Zaštitna maska KN95 odsad i u Pevexu, gdje je dezinficijens za ruke skoro duplo pojeftinio

Zaštitna maska KN95  odsad i u Pevexu, gdje je dezinficijens za ruke skoro duplo pojeftinio

Pevex je već ranije uveo i certificirane jednokratne maske, a sada one dolaze u pakiranju od 50 komada, kojem je cijena za članove Pevex kluba 149,90 kuna (redovna cijena je 179,90), što znači da je cijena maske 3 kn

U trećoj po redu anketi o važnosti zaštitnih mjera pri kupnji sudjelovao je 941 kupac iz 6 trgovačkih centara Pevexa iz različitih dijelova Hrvatske.
Podsjetimo, Pevex je prvi trgovački lanac koji je na području Europske unije kao mjeru zaštite kupaca i zaposlenika uveo u sve svoje prodajne centre - termalne kamere, visokotehnološki stupanj zaštite. Svima koji ulaze u prodajni centar sustav mjeri temperaturu tijela, a ako je ona povišena kupca se diskretno obavijesti o tome te ga se dodatno zaštiti zaštitnom opremom, maskom i rukavicama uz još jedno dezinficiranje ruku. 


Zadovoljstvo tim dodatnim mjerama među kupcima raste iz ankete u anketu, a stupanj važnosti ocjenjuje se na ljestvici od 1 do 5. Spomenute dodatne mjere su sada bitne za 84% kupaca.
Prilikom odabira trgovačkog centra - važnost provođenja mjera dezinfekcije prostora i ruku te fizičkog distanciranja – za kupce je poraslo i u najnovijoj anketi. Iako je pitanje važnosti mjera distanciranja i dezinfekcije i kod prijašnjih anketa bilo bitno za većinu kupaca, dodatno je naraslo u trećoj anketi za 12.5%. Zadovoljstvo dezinfekcijom ruku koju provodi Pevex u svojim prodajnim centrima sada je na vrlo visokih 85%.
Beskontaktni dezinfektor ruku također je postavljen ispred ulaza u svakom od 25 Pevexovih prodajnih centara, a na kojem si kupci mogu uzeti i jednokratne rukavice. Nakon ponovnog izbijanja zaraze u više žarišta u Hrvatskoj, broj onih koji smatraju da su mjere zaštite u trgovačkim centrima i dalje potrebne, prema podacima najnovije ankete Pevexa povećan je gotovo 16% te sada iznosi gotovo 80% kupaca.

Pevex – sigurno i povoljno mjesto kupnje 
Kako bi omogućio što bolju zaštitu svojim kupcima i izvan svojih prodajnih centara Pevex je ponudio i trenutno najtraženiji proizvod u doba pandemije – zaštitnu masku KN95, koju se može naći od petka, 26. lipnja, u svim prodajnim centrima diljem Hrvatske.
Pevex je tako uveo i maske koje zadržavaju još više čestica i mogu se znatno duže nositi od osnovnih verzija. Zadržavaju aerosol, bakterije iz kapljica, prašinu, smog i pelud, a blokiraju do 95 posto čestica veličine 0,3 mikrometra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.


Zaštitne maske KN95 sa stupnjem zaštite FFP2, koje se od petka mogu pronaći u 25 Pevexovih prodajnih centara, dolaze po dvije u pakiranju. Redovna cijena im je 39,90 kuna, a za članove Pevex kluba 34,90 kuna (1 komad 17,45 kuna). 
Pevex je već ranije uveo i certificirane jednokratne maske. No od sada one dolaze u pakiranju od 50 komada, kojem je cijena za članove Pevex kluba 149,90 kuna (redovna cijena je 179,90), što znači da je cijena pojedinačne maske 3 kune, znatno niže nego prije. 
Uz to, traženi dezinficijens za ruke gotovo je duplo je pojeftinio u zadnja tri mjeseca zbog pada u nabavnoj cijeni pa je snižen na – 129,90 kuna za pakiranje od 5 litara (1 litra 25,98 kuna).


- Ne samo da želimo biti sigurno mjesto kupnje, želimo kupcima ponuditi najtraženije zaštitne proizvode po najpovoljnijoj mogućoj cijeni kako bi se osjećali sigurno i izvan naših centara. Poanta nam nije da ove proizvode samo prodamo, ovim želimo ukazati na visoki stupanj prevencije širenja zaraze nošenjem maski. Cilj nam je prevencija, a ne zarada na maskama i dezinfekciji - izjavio je predsjednik Uprave Pevexa Jurica Lovrinčević povodom puštanja novog zaštitnog proizvoda u prodaju. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince