Obavijesti

Promo sadržaj

Zašto svi pričaju o ovom pametnom telefonu?

Zašto svi pričaju o ovom pametnom telefonu?
9

Na tržištu pametnih telefona teško je pronaći savršeni omjer između vrhunskog dizajna, sjajnih performansi i pristupačne cijene, no o ovom pametnom telefonu, koji nadmašuje sve ove zahtjeve, zadnjih dana nitko ne prestaje pričati. Odlučili smo provjeriti zašto!

Redmi Note 9 Pro na hrvatsko tržište stiže direktno iz Xiaomijeve tvornice pametnih telefona i od danas je dostupan u sklopu hrvatske online trgovine https://xiaomi-store.hr/ te u zagrebačkom Mi Storeu.

Redmi Note 9 Pro idealan je za sve koji se ne žele mučiti s malim ekranima zbog svog 6,67'' ekrana koji uz rezoluciju od 2400 x 1800 pruža iznimno iskustvo gledanja za bilo koji zadatak koji obavljate na ovom uređaju. Bilo da se radi o gledanju video sadržaja, korištenju aplikacija ili igranju igara, uživat ćete u ovom prostranom ekranu. Ipak, njegova najvrjednija značajka krije se u Document načinu čitanja teksta koja sa sobom nosi mogućnost skeniranja dokumenata, korigiranja rotacije i sjena te postizanja željenog kontrasta.

Osjećaj sigurnosti koji pruža dok ga držimo u ruci, četverostruka stražnja kamera te izdržljiva baterija ono su zbog čega naprosto obožavamo Redmi Note 9 Pro. Prekriven je Corning Gorilla 5 staklom s prednje, ali i sa stražnje strane, dok rubovi, koji su blago zaronjeni, u odnosu na ono što viđamo kod pametnih telefona, osiguravaju čvrst hvat pa više nećete imati osjećaj straha kada podignete pametni telefon s poda.

Kada je u pitanju kamera, Redmi Note 9 Pro opremljen je četverostrukom stražnjom kamerom, od čega glavna kamera ima 64 MP, dok preostalu kombinaciju čine 48 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP kamere koje pružaju mogućnost snimanja kadrova kvalitete kao kod filmova koje gledate u kinu! Ovo nevjerojatno iskustvo praćeno je i 16 MP selfie kamerom umjetne inteligencije s kojom će svaki selfie ispasti baš po vašoj želji!

Izdržljiva baterija kapaciteta 5020 mAh podržava 30 W brzo punjenje pa će za samo 30 minuta biti spremna na 57% kapaciteta, dok Qualcomm Snapdragon osmojezgreni 720G procesor osigurava neprekidnu brzinu rada uređaja. Osim toga, ovaj uređaj podržava i NFC funkciju, koja nudi mogućnost beskontaktnog plaćanja.

Redmi Note 9 Pro dolazi u varijantama od 6GB RAM + 64 GB ROM te 6 GB RAM + 128 GB ROM, a dostupan je u bojama Interstellar Grey, Glacier White i Tropical Green.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve
Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama
PROMO

Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama

Paneuropska banka čija je članica i Zagrebačka banka prva je bankarska grupa koja je lansirala ovu karticu za sve svoje proizvode na 12 tržišta