Promo sadržaj

Komentari 0

Zdravi razvoj djeteta kroz sport i ples

Zdravi razvoj djeteta  kroz sport i ples

Ples uvijek vežemo uz radost i zabavu, a većina djece od malih nogu voli skakutati i izmišljati neke svoje pokrete i plesati uz glazbu

No, ples ne mora biti samo zabavna aktivnost. Usmjeravanje djeteta na bavljenje nekom slobodnom aktivnosti od malih nogu može donijeti višestruku korist u razvoju socijalnih vještina i usvajanju zdravih životnih navika.

Akrobatski rock'n' roll je sport koji pokreće gotovo sve mišiće tijela , a bavljenje njime može početi već od  5 godina starosti djeteta . Osim toga je  iznimno zabavan i društven, a bavljenje ovim sportom osigurava pravilan rast i razvoj mlađih dobnih skupina, dok odraslima pruža mogućnost da podignu razinu sportske forme, utječu na kvalitetu svog života i dobro se zabave.

Akrobatski rock'n' roll  klub Gorica osnovan je u svibnju 2007. godine i djeluje u okviru Hrvatskog rock'n'roll saveza i Hrvatskog olimpijskog odbora te zajednice sportskih udruga grada Velike Gorice.
Okuplja stotinjak članova velikogoričke djece i mladeži i  trenutno je najveći klub u Republici Hrvatskoj. Do sada su osvojili preko 400 odličja na nacionalnim natjecanjima i postigli zavidne rezultate na međunarodnoj sceni. 

Upisi 2019:

Akrobatski rock'n'roll klub "Gorica" s početkom školske godine započinje sa novom natjecateljskom sezonom i upisom novih polaznika. Sve zainteresirane djevojčice i dječaci od 5 i više godina starosti mogu se pridružiti i započeti  svoj put u ovom prekrasnom sportu. 

Treninzi u ARRK Gorica održavaju se pod stručnim vodstvom magistara kineziologije, dugogodišnjihreprezentativaca Akrobatskog rock'n'rolla i prilagođeni su svakom uzrastu posebno. U radu sadjecom provodi se program koji je verificiran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Ako želite da vaše djete već u najranijoj dobi nauči što je timski rad, ispravna komunikacija s djecom svoje dobi, te kako saslušati ostale, poštivati određena pravila i steći rutinu koja nije postavljena od strane roditelja, onda je Akrobatski rock'n'roll u svakom smislu aktivnost koja će djecu uz sve navedeno naučiti kreativnosti, samopouzdanju i vjerovanju u sebe, da trudom, radom  i ustrajnošću mogu postići ono što žele.