Obavijesti

Promo sadržaj

Zdravi razvoj djeteta kroz sport i ples

Zdravi razvoj djeteta  kroz sport i ples
10

Ples uvijek vežemo uz radost i zabavu, a većina djece od malih nogu voli skakutati i izmišljati neke svoje pokrete i plesati uz glazbu

No, ples ne mora biti samo zabavna aktivnost. Usmjeravanje djeteta na bavljenje nekom slobodnom aktivnosti od malih nogu može donijeti višestruku korist u razvoju socijalnih vještina i usvajanju zdravih životnih navika.

Akrobatski rock'n' roll je sport koji pokreće gotovo sve mišiće tijela , a bavljenje njime može početi već od  5 godina starosti djeteta . Osim toga je  iznimno zabavan i društven, a bavljenje ovim sportom osigurava pravilan rast i razvoj mlađih dobnih skupina, dok odraslima pruža mogućnost da podignu razinu sportske forme, utječu na kvalitetu svog života i dobro se zabave.

Akrobatski rock'n' roll  klub Gorica osnovan je u svibnju 2007. godine i djeluje u okviru Hrvatskog rock'n'roll saveza i Hrvatskog olimpijskog odbora te zajednice sportskih udruga grada Velike Gorice.
Okuplja stotinjak članova velikogoričke djece i mladeži i  trenutno je najveći klub u Republici Hrvatskoj. Do sada su osvojili preko 400 odličja na nacionalnim natjecanjima i postigli zavidne rezultate na međunarodnoj sceni. 

Upisi 2019:

Akrobatski rock'n'roll klub "Gorica" s početkom školske godine započinje sa novom natjecateljskom sezonom i upisom novih polaznika. Sve zainteresirane djevojčice i dječaci od 5 i više godina starosti mogu se pridružiti i započeti  svoj put u ovom prekrasnom sportu. 

Treninzi u ARRK Gorica održavaju se pod stručnim vodstvom magistara kineziologije, dugogodišnjihreprezentativaca Akrobatskog rock'n'rolla i prilagođeni su svakom uzrastu posebno. U radu sadjecom provodi se program koji je verificiran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Ako želite da vaše djete već u najranijoj dobi nauči što je timski rad, ispravna komunikacija s djecom svoje dobi, te kako saslušati ostale, poštivati određena pravila i steći rutinu koja nije postavljena od strane roditelja, onda je Akrobatski rock'n'roll u svakom smislu aktivnost koja će djecu uz sve navedeno naučiti kreativnosti, samopouzdanju i vjerovanju u sebe, da trudom, radom  i ustrajnošću mogu postići ono što žele.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini