Promo sadržaj

Komentari 0

Želite provesti ljeto s najboljim ribama? Zaigrajte nagradni natječaj i možda ih osvojite!

Želite provesti ljeto s najboljim ribama? Zaigrajte nagradni natječaj i možda ih osvojite!

Ribu možemo pripremiti na razne načine, na tavi, u pećnici ili kao ukusni brodet, no s dolaskom toplijeg vremena, najčešće biramo žar ili po dalmatinski “gradele”. Brzo je gotovo, a riba zadržava delikatan okus

Ova ukusna i zdrava namirnica dobiva jednu novu okusnu notu spajajući se sa žarom vrućeg roštilja. Uz svježe ili grilano povrće dobit ćete obrok koji sadrži sve nutritivne vrijednosti, a nepce će ostati oduševljeno. Svi već znamo da je riba sastavni dio mediteranske dijete koja je proglašena u top tri najzdravije prehrane svijeta, a Cromaris riba bogata je omega-3 masnim kiselinama, bjelančevinama i vitaminom D. Stoga rezervirajte vikend s prijateljima ili obitelji i pripremite im ribu s gradela koja će zadovoljiti i one najzahtjevnije.

24sata i Cromaris u sklopu Chill&Grilla organiziraju nagradni natječaj u kojem možete osvojiti Cromaris poklon bon od 200 kuna ili poklon paket u istoj vrijednosti. Sve što trebate napraviti je napisati koja vam je najbolja riba iz Cromaris asortimana te poslati grill recept u kojemu je ona glavna namirnica. Stoga popunite i pošaljite obrazac jer možda ste upravo vi među sretnim dobitnicima!

Nagradni natječaj je završen, hvala na sudjelovanju! Dobitnici su: