Obavijesti

Promo sadržaj

Željko Joksimović održat će koncert 18.4. u Zagrebačkoj Areni

Željko Joksimović održat će koncert 18.4. u Zagrebačkoj Areni

Nakon 500 dana pauze od velikih koncerata- zagrebački koncert će mu biti prvi

Još nas manje od 20 dana dijeli od koncerta Željka Joksimovića u zagrebačkoj Areni. Dolazak ovog multi talentiranog glazbenika nakon više od tri godine očekuje se s nestrpljenjem, a interes za koncert je i u ovim postpandemijskim vremenima ogroman. Željna koncerata, publika jedva čeka live izvedbe nekih od njegovih najljepših pjesama poput „Ljubavi“, „Nisam te zbog lepote voleo“, „Libero“, „Ima nešto u tom što me nećeš“ i mnoge druge.

Željko Joksimović oduvijek je pojam za glazbenu kvalitetu, a svojim otvaranjem prema produkciji filmova, svoj je neizmjerni talent pokazao i u jednom od najpopularnijih filmova u regiji, filmu „Toma“. Tako je pjesma „Ponoć“ postala hit koji se pjeva na svadbama, noćnim izlascima, zabavama, a Željko je za Extra Fm otkrio da će u Zagrebu premijerno tu pjesmu izvesti u latino izričaju.

Ovaj stopostotni sluhist u očima svojih kolega drži izuzetno visoko mjesto po kvaliteti, profesionalizmu i nadarenosti. Tako se svi hrvatski glazbenici jednoglasno slažu da se radi o vrhunskom profesionalcu, ekstremno nadarenom muzičaru i perfekcionistu.

Osvojena titula „Prva harmonika Europe“ s 12 godina nagovjestila je sjajnu karijeru tada mladog harmonikaša.

Karijera koja traje 40 godina obilježena je mnogim uspjesima, albumima, tisuću koncerata, suradnjama s mnogim glazbenicima , filmskom produkcijom, a konačno i izvrsnim poslovnim uspjesima na drugim poljima.

No, kao što Željko voli naglasiti, ipak je stvaranje glazbe njegova prva ljubav, a publika njegov najdraži gost i zato na ovom koncertu želi biti sam s publikom.

Nakon 500 dana pauze od velikih koncerata, upravo je zagrebački onaj prvi pa je i uzbuđenje jako veliko.

U Zagreb se voli vraćati jer se u našem gradu dobro osjeća, emocija koju mu prenosi publika je ogromna, a on to vraća predivnim pjesmama, koncertima i ljubavi koju ima za Zagreb.

ULAZNICE:

Zagrebački koncert održati će se 18.travnja u Areni Zagreb. Ulaznica još uvijek ima u prodaji, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sistema Eventim kao i online već od 140 kn.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu
Od 22. do 27. travnja, održavaju se besplatni Dani tehničke ispravnosti motocikala
PROMO

Od 22. do 27. travnja, održavaju se besplatni Dani tehničke ispravnosti motocikala

Broj novoregistriranih motocikala u porastu