Obavijesti

Promo sadržaj

Zimske olimpijske igre su vjerojatno najvažniji sportski događaj

Zimske olimpijske igre su vjerojatno najvažniji sportski događaj
1

Olimpijske igre su vjerojatno najvažniji sportski događaj, neki bi dodali uz Svjetsko prventstvo u nogometu, ali o tome bi se dalo raspravljati

Svake četiri godine okupljaju se tisuće vrhunskih sportaša kako bi odmjerili snage, postavili nove rekorde i proširili granice ljudskih mogućnosti. Čak i one koji nisu ljubitelji sporta ili sport ne prate intenzivno uzme sportska groznica za vrijeme trajanja Olimpijskih igara jer gotovo svatko neko vrijeme posveti praćenju rezultata u nekim sportovima.

Neki će također reći da su Ljetne olimpijske igre atraktivnije od Zimskih olimpijskih igara zbog većeg broja sportova, 33 prema 15 u korist ljetnih i atraktivnosti samih sportova, ali to je stvar osobih preferencija.

Zimke olimpijske igre itekako imaju što za ponuditi, više nego dovoljno uzbuđenja u 15 adrenalinskih sportova. Zanimljivo umjetničko klizanje ili curling teško se mogu nazvati adrenalinskim sportovima, ali složit ćemo se da discipline poput skijaških skokova, spusta, slaloma, veleslaloma, boba ili hokeja itekako dižu razinu serotonina i adrenalina.

Najpopularniji i najatraktivniji sportovi svakako su hokej, alpsko skijanje, skijaški skokovi i biatlon, a ova četiri sporta su ujedno najpopularniji sportovi za klađenje.

Svakako će za predstojeće Olimpijske igre sportske kladionice ponuditi veliki izbor tečajeva prije i tijekom Zimskih olimpijskih igara na mnoštvo zimskih sportova, a tako će i Admiral Bet kladionica ponuditi veliki izbor sportova i opcija za klađenje. Moguće je kladiti se na manje više sve sportove, ali ono što preporučamo jest klađenje na hokej jer o njemu ćete pronaći najviše informacija na internetu. Osim klađenja na pobjednika hokejaške utakmice, odličnim se može pokazati i klađenje na zbroj golova na utakmici, a vrlo popularne su i hendikep oklade gdje je određenoj ekipi u startu dodijeljena određena prednost u obliku jednog ili više golova.

Pratite li alpsko skijanje (poput slaloma, veleslaloma, spusta i slično), vjerojatno ćete znati tko je u kakvoj formi te se na temelju svog znanja možete okušati u klađenju na pobjednika u nekoj od tih disciplina te unovčiti svoje znanje. Tečajevi na takve oklade znaju biti vrlo izdašni pa i za manji ulog možete ostvariti respektabilan dobitak.

Najatraktivnije razrade

Stoga evo nekoliko prijedloga, ideja za klađenje uživo i online klađenje:

Osvajanje zlatne medalje – ne može jednostavnije od ovoga, sve što trebate je odabrati sportaša ili tim za koje mislite da će osvojiti zlatno odličje.

Podij – također vrlo jednostavno, odabirete sportaše za koje mislite da će završiti na podiju, dakle ako procijenite na osnovu prijašnjih rezultata da će sportaš osvojiti zlato, srebro ili broncu. Ovo je opcija koja podrazumijeva manje tečajeve.

Najbolji pojedinačni krug/utrka/utakmica - najbolje sportske kladionice omogućuju vam klađenje na svaku pojedinačnu  utrku ili utakmicu.

Klađenje na najveći broj osvojenih medalja – opcija vam omogućava predviđanje koja će nacija, pojednac ili tim osvojiti najveći broj medalja.

Klađenje ispod/iznad određenog broja medalja – omogućuje vam predviđanje broja osvojenih medalja. Npr. Sjedinjene Američke Države će osvojiti iznad 15 medalja ukupno ili Norveška će osvojiti ispod 20 medalja ukupno. Također se možete kladiti na točan broj osvojenih medalja i još veliki broj varijacija.

Samo ove opcije daju vam veliki broj mogućnosti za klađenje tijekom Zimske olimpijade u Pekingu, naravno Admiral Bet  će ponuditi puno više pored posebnih ponuda, bonusa i klađenja uživo. Npr. predlažemo da proučite tko ima šanse za osvajanje najvećeg broja medalja, koja nacija, pojedinac i sl.

Svakako najuzbudljiviji dio za prave znalce je klađenje uživo! Klađenje uživo omogućuje vam da se kladite na događaje dok su u tijeku umjesto da se kladite prije nego što počnu i čekate ishod.

Evo par opcija za klađenje uživo koje možete očekivati u našoj online kladonici.

Pobjednik utakmice – ovo će biti jedna od najzanimljivijih oklada kod hokeja koji je svakako najpopularniji sport na Zimskim olimpijskim igrama; pratite utakmicu uživo i prognozirajte pobjednika.

Sljedeća momčad koja će postići gol – ova opcija je korisna kod klađenja na timske sportove, a kako se radi o Zimskim olimpijskim igrama jedina opcija jest hokej na ledu. Sve što morate jest odabrati tim koji će u idućim minutama prvi zabiti gol.

Sljedeća najbrža etapa - kod disciplina kao što su skijaško trčanje, nordijska kombinacija i sl., koje traju duže, možete se kladiti na najbrža vremena etapa utrke i sl.

Volimo klađenje uživo jer smo potpuno u sadašnjem trenutku i jer nam pruža najveće uzbuđenje. Postavite okladu i za par minuta vidite rezultat vlastite prognoze i znate jeste li osvojili dobitak, teško da može biti uzbudljivije od toga.

Naša preporuka je da svakako proučite povijest Zimskih olimpijskih igara prije klađenja, nije na odmet zaviriti u knjige koje obrađuju njihovu povijest, proučite rekorde, broj osvojenih medalja, trendove i sl., a možete puno brže pronaći sve podatke na webu ili jednostavno progooglajte. Naša preporuka svakako je da proučite materiju prije nego što se kladite, čak nešto super jednostavno kao što je analiza tablice sa odličjima može dati određenu prednost pri klađenju.

TABLICA SVIH OSVOJENIH MEDALJA NA ZIMSKIM OLIMPIJSKIM IGRAMA

Što studioznije proučite rezultate, sigurnost vaših procjena biti će veća, npr. ako proučite dobitnike medalja, osvojene rekorde Zimskih olimpijskih igara u Pyeongchangu 2018., vaša slika o mogućim ulozima biti će daleko jasnija. Ako imate baš studiozan pristup, proučit ćete sve rezultate pojedinog sportaša detaljno od prošlih olimpijskih igara u Pyeongchang u2018., sve do zadnjih najrecentinijih rezultata. Svakako je preporuka, proučite ono na što se želite kladiti i povećajte svoje šanse!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.