Obavijesti

Promo sadržaj

ZKM kreće u novu godinu petom premijerom u sezoni

ZKM kreće u novu godinu petom premijerom u sezoni
2

Nakon blagdanskog uzbuđenja i blagovanja, u Zagrebačkom kazalištu mladih u siječnju potražite odmor i hranu za dušu

18. siječnja čeka vas još jedna premijera – peta od početka sezone. U koprodukciji ZKM-a i Umjetničke organizacije Ruper, redateljica Judita Gamulin režira predstavu H.E.J.T.E.R.I. prema tekstu nagrađivanog dramatičara Dine Pešuta.  H.E.J.T.E.R.I. su drama o povratku, prijateljstvu i odrastanju. Oni su grupa prijatelja, postarijih milenijaca koji pokušavaju odrasti, donijeti odluke i držati ih se u svijetu u kojem su granice, karijere i međuljudski odnosi toliko tekući da im gotovo cure kroz prste. H.E.J.T.E.R.I. su hipsterska božićna rapsodija, emotivni after party i reunion. Ovom dramom Dino Pešut se nastavlja baviti generacijskim pitanjem, životnim odlukama koje bi označile zatvaranje jednog poglavlja i otvaranje novoga. Ako štogod takvo i postoji u današnjem svijetu. Gdje prestaje mladost, pita se četvero prijatelja i jedan nepozvani gost u ovom zimskom afterpartiju. U predstavi glume Hrvojka Begović, Dado Ćosić, Luka Bulović, Ugo Korani i Katarina Bistrović Darvaš.

Osim toga u siječnju pogledajte hvaljene i nagrađivane predstave iz ove i prethodnih sezona: Dobro je dok umiremo po redu u režiji Aleksandra Švabića predstava je koja je rasprodana mjesecima unaprijed, kao uostalom i  Mi i oni, autorski projekt Darija Harjačeka, Katarine Pejović, glumaca ZKM-a te polaznika Učilišta ZKM-a, potom su tu Tri X i ja u režiji Arije Rizvić i Filipa Nole, predstava upravo nominirana za ovogodišnju nagradu Zlatni studio za najbolju predstavu, Proba orkestra prema kultnom istoimenom filmu Federica Fellinija i u režiji Edvina Liverića, Huddersfield Uglješe Šajtinca u režiji Renea Medvešeka, Pansion Eden proslavljenog mađarskog redatelja Árpáda Schillinga te genijalni Sherlock Holmes u režiji Krešimira Dolenčića. Također, ako želite razveseliti svoje najmlađe, povedite ih na svima uvijek uzbudljivu predstavu Junaci Pavlove ulice u režiji mlade redateljice Lee Anastazije Fleger.  
Sve detaljne informacije o predstavama i raspored izvedbi potražite na www.zekaem.hr, a do ulaznica ćete najbrže i najlakše putem ZKM besplatne aplikacije. 

Iz ZKM-a preporučuju: PREMIUM PRETPLATA ZA SEZONU 2019/20. UZ KOJU ĆETE NA POKLON DOBITI ZKM TORBU

Bilo da ju kupujete kao božićni poklon svojim najdražima, ili sebi za dušu, ZKM PREMIUM PRETPLATA sigurno će vas razveseliti. Premium pretplata uključuje dvije ulaznice za gostujuće predstave u organizaciji ZKM-a i dvije ulaznice za premijerne naslove u produkciji ZKM-a. Uz to na poklon dobivate i originalnu ZKM torbu u koju će stati sve vaše ulaznice za predstave, knjige i ostale stvari bez kojih ne izlazite iz kuće. ZKM torba je napravljena u suradnji s Udrugom Kamensko. U Zagrebačkom kazalištu mladih ponosni smo na suradnju s radnicama Kamenskoga, započetu još 2017. godine na predstavi Radnice u gladovanju, koja je dio društveno odgovorna poslovanja ZKM-a.  

Za više informacija obratite se na prodaja@zekaem.hr te na 01 4872 561 (prodaja) i 01 4872 554 (blagajna). 

Vidimo se u Teslinoj 7!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.