Obavijesti

Promo sadržaj

ZOOCITY otvorio novu poslovnicu u Puli

ZOOCITY otvorio novu poslovnicu u Puli
4

Najrašireniji hrvatski lanac s proizvodima za kućne ljubimce otvorio je svoju novu poslovnicu u Puli

VIDEO

ZOOCITY, nacionalni lanac trgovina s proizvodima za kućne ljubimce, otvorio je svoju 23. poslovnicu u trgovačkom centru Max City u Puli, šestu u novom rebrandiranom ruhu.

Nova trgovina prostire se na preko 375 m2, ukupne investicije od 3,5 milijuna kuna, a poštuje najnovije standarde u opremanju prodavaonica s hranom i opremom za kućne ljubimce.

Kupcima je na raspolaganju 7 stručnih djelatnika koji sa svojim znanjem uvijek pronađu pravo rješenje za ljubimca.

Većina članova ZOOCITY obitelji ima kućnog ljubimca i prema njima gaji stvarnu ljubav. „Naši mali ljudi” slogan je koji ujedno odražava radnu atmosferu u ZOOCITYju gdje ljubazno osoblje svoje kupce i njihove ljubimce tretira poput obitelji, a u zajedničkoj suradnji pomaže pronaći rješenje za sve potrebe vlasnika i njihovih kućnih ljubimaca.

Bogat asortiman trgovine omogućava da se sve potrebno za ljubimca pronađe na jednom mjestu. Najkvalitetniju hranu, sredstva za njegu, opremu za životni prostor te igru i dresuru pripremaju svjetski proznati proizvođači; Acana, Orijen, Pro Plan, Royal Canin, Purina, Happy Dog, Hunter, Fressnapf, Ferplast, Trixie, BioGroom i brojni drugi.

Svi posjetitelji moći će upoznati i kuniće, zamorce, sirijske hrčke, čudesni svijet akvaristike i tropskih ribica te nezaobilazne teraristike.

Osim što nudi širok izbor robnih marki za sve ljubimce, najnovija ZOOCITY poslovnica ima i jednu veliku novost, pekaru sa svježe pečenim keksićima za pse.

“S našom drugom poslovnicom u Puli, ukupno dvadesetitrećom u Hrvatskoj, potvrđujemo svoju ulogu najpoželjnijeg mjesta kupnje za kućne ljubimce kao i ulogu edukatora po pitanju kvalitetnog suživota sa životinjama.” Ističe Edvard Varda, direktor tvrtke.

ZOOCITY prvi je pokrenuo inovativan pristup njezi i brizi za kućne ljubimce u trgovinama diljem Hrvatske čime je izazvao velik interes vlasnika ljubimaca te postao najrašireniji lanac trgovina za kućne ljubimce u Hrvatskoj. Na ovaj način, maloprodajni brend ZOOCITY i krovna tvrtka Unconditional, najveći specijalizirani regionalni distributer u sektoru hrane i opreme za kućne ljubimce, nastavlja razvijati platformu za razvoj industrije kućnih ljubimaca u regiji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj