Obavijesti

Pronađite svoje boje zvuka i uživajte uz najdražu glazbu

Pronađite svoje boje zvuka i uživajte uz najdražu glazbu
5

Kako postići perfektan sound? Ljubitelji dobrog zvuka znaju da nije jednostavno postići savršenstvo unutar svoja četiri zida bez kvalitetne opreme.

Pronađite svoje boje zvuka

Ljubitelji dobrog zvuka znaju da nije jednostavno postići savršenstvo unutar svoja četiri zida bez kvalitetne opreme. Ali za optimalan zvuk nije važna isključivo kvaliteta uređaja pomoću kojeg ćete slušati svoju omiljenu glazbu, nego puno više od toga.  

Kako postići perfektan sound ? 

Ne smijete primjerice zanemariti položaj zvučnika u prostoriji, ne možete ga promatrati ni izoliranog od ostatka vašeg zvučnog sustava. Svaki element zvučnog sustava trebao bi biti postavljen u harmoničnom odnosu jedan prema drugome. Znalcima nije potrebno napominjati da savršen zvuk teško možemo dobiti primjerice u prostoriji koja ima debeli tepih na podu. Zvuk u prostoriji s parketnim podovima bez tepiha potpuno je drugačiji. Prostorija za slušanje ne bi trebala biti ni potpuno prazna naravno. Zavjese na prozorima svakako su dobrodošle, kao i ponešto namještaja. Stvar je naime u tome da sve što se nalazi na putu zvučnim valovima ili apsorbira zvuk ili ga reflektira. Tako određeni materijali upijaju neke  tonove, dok drugi odbijaju zvuk i čine jeku. Uz par dobrih savjeta i malo uloženog truda od vašeg hi-fi sustava načinit ćete platformu za vrhunski doživljaj zvuka. 

Kroz svoju povijest koja se proteže više od 120 godina, Yamaha je stalno u doticaju s ljubiteljima glazbe i umjetnicima diljem svijeta te je predana u pružanju boljih proizvoda i usluga. Od 1970-ih Yamaha je vodeći proizvođač audio komponenti, instrumenata i dominantna je u akustičnoj industriji zbog njenog razvoja i primjene digitalnih tehnologija, radeći na unapređenju komunikacijske tehnologije ‘’zvuka i glazbe’’. Jedinstvene tehnologije koje kombiniraju akustične i digitalne elemente, kao što je prikazano nizom audio komponenti, također su pridonijeli pronalaženju novog mjesta među ljubiteljima vrhunske glazbe u suvremenom društvu.

Novo pristigla bogato opremljena YAMAHA RX-V379 A/V radio pojačalo (5.1), podržava 4K Ultra HD rezoluciju, Bluetooth kompatibilnost, HDMI priključak s audio povratnim signalom i 3D-om, prednji USB priključak, ECO mode i YPAO mikrofon za kalibraciju. A za vrhunsku audio reprodukciju brine se digitalno/analogni konverter (192kHz/24-bit) za sve kanale.

Ukoliko navedeno A/V radio pojačalo želite upotpuniti sa zvučnicima i tako kompletirati izvrsni stereo sustav, onda su za Vas savršeni zvučnici ZENSOR 3 danskog proizvođaća DALI izlazne snage do 125W, osjetljivosti 108 dB, impedancije 6 Ω i dimenzija 351x205x293 mm koji će zadovoljiti sva Vaša čula, a moguće ga je kupiti u tri boje

Ako se vaš hi-fi sustav iz hrama zvuka treba pretvoriti u funkcionalan prostor za življenje ili rad, posegnite primjerice za rješenjem koje nam dolazi iz Musical Fidelity-a. Vrhunska kvaliteta zvuka koja se svojim dizajnom savršeno uklapa u svaki dnevni boravak, blagovaonicu ili uredski prostor. Pojačalo Merlin Musical Fidelity-a neće vas ostaviti ravnodušnima bez obzira na vaš glazbeni izbor. 

Onima koji više vole uživati u omiljenim zvukovima povučeni u vlastitu intimu svakako preporučujemo  Sennheiser In-Ear MOMENTUM slušalice koje pružaju visokokvalitetan zvuk u malom pakiranju. Beskompromisni zvuk i bogatstvo detalja od nano-preciznog zvučnog tunela napravljenog od nehrđajućeg čelika do višefunkcijskog daljinskog upravljača s integriranim mikrofonom.

Ukoliko vam je teško odlučiti se kako unaprijediti zvučnu sliku svojeg doma, ureda, radnog prostora, posjetite našu trgovinu Nove Boje Zvuka u ulici Božidara Adžije 31/1 na Trešnjevci. U izložbeno prodajnom prostoru salona Nove Boje Zvuka  djelatnici će Vas posavjetovati pri kupnji opreme iz širokog asortimana hi–fi elektronike, plazma i LCD televizora, različitih zvučnika, više vrsta slušalica,  kabela i dodatne opreme najzvučnijih brandova koji svojim ugledom i tradicijom jamče vjernu reprodukciju. Nove Boje Zvuka generalni je generalni zastupnik  te distributer vrhunskih svjetskih brandova iz svijeta hi-fi opreme poput:Yamaha, Sennheiser, DALI, Musical Fidelity, QED, Q ACOUSTICS, Van Den Hul, Bose, Myryad... te raznih drugih proizvođača.

Kad odlučite kojim uređajima ćete obogatiti svoj dom,  djelatnici salona Nove Boje Zvuka stoje vam na raspolaganju kao tehnička podrška u slučaju da vam je potrebna pomoć prilikom ugradnje ili instalacije opreme i naravno u slučaju potrebe za kasnijim servisiranjem proizvoda.  

www.bojezvuka.hr
B. Adžije 31/1 
Tel: 01 233 76 19

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku