Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pssst! Motovun film festival sakrio je filmove po Zagrebu

Skrivanjem kultnih filmova generacija diljem Zagreba Motovun Film Festival pobrinut će se da zagrebačka publika prije velikog uspona na motovunsko Brdo filmova (25. – 29.7.) bude u zavidnoj filmskoj formi

Foto: Nina Djurdjević

Igra skrivača počinje 24. lipnja filmom Klub boraca, a želite li i vi otkrivati tajne lokacije održavanja projekcija, prijavite se na newsletter Motovun Film Festivala i sudjelujte u filmskom događaju za odabrano društvo. 

Uz posve jednostavnu filozofiju "ako još ne možemo na Brdo, Brdo može k nama", Motovun Film Festival i ove godine, po četvrti puta za redom, podiže platna na super-skrivenim zagrebačkim lokacijama. U igri skrivača sudjeluje pet klasika koje pripadnici različitih generacija pamte kao nezaboravna filmska iskustva. 

Prvo pravilo Skrivenih projekcija je - nikome ni riječi! Drugo pravilo Skrivenih projekcija je - nikome ni riječi! 

Zagrijavanje za tajnu filmsku potjeru počinje već u subotu, 24. lipnja kada gledamo za Oscara nominiranu Fincherovu ekranizaciju knjige Klub boraca Chucka Palahniuka. Film koji nas podsjeća da na ovome svijetu nismo unikatne pahuljice već samo organska tvar koja se iz dana u dan raspada, odličnu glumačku sinergiju holivudskih faca Edwarda Nortona, Brada Pitta i Helene Bonham Carter. Mjesto projekcije je Kuća za ljude i umjetnost Lauba, a ona je ujedno i jedina lokacija za koju ne trebate čekati da vam se 24 sata prije početka filma otkrije u elektronskoj pošti. 

U društvu divnih stvorenja provedite noć na zemlji gledajući filmove skrivene diljem Zagreba. Do sredine srpnja bivši samostani, industrijske zone i zelene površine pretvaraju se u izvanredna kina u kojima možda više nikada nitko neće podignuti platno. Budi dio tajnog filmskog društva i prijavi se na newsletter Motovun Film Festivala koji se nalazi na službenoj web stranici festivala i sudjeluj u nezaboravnom filmskom događaju koji donosi Addiko banka, novi partner ovogodišnjeg Motovun Film Festivala. Pratite na Facebooku Addiko banku i imat ćete prilike zaraditi VIP mjesta na Skrivenim projekcijama!
 

Message