Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Razveselite se putovanjem u europsku prijestolnicu za 302kn

Onima koji žele posjetiti ovaj bajkoviti grad, želja se mnogo puta nije realizirala upravo zbog cijena i prenatrpanosti hotela, koji su u ovako velikom gradu svakodnevica.

megabon
Foto: megabon

Dunav i Budimpešta su za francuskog pisca Julesa Romainsa najljepši pejzaž koji jedan grad uz obalu rijeke može ponuditi. Svaki posjetitelj mađarske prijestolnice to može samo potvrditi. Ime Budimpešta danas odmah povezujemo sa čardašom, gulašom, paprikom i tokajcem, a sam je grad pun mnogobrojnih umjetničkih blaga koja su poticala samouvjerenost Mađara u vrijeme monarhije i važan povijesni identitet Mađarske.

Onima koji žele posjetiti ovaj bajkoviti grad, želja se mnogo puta nije realizirala upravo zbog cijena i prenatrpanosti hotela, koji su u ovako velikom gradu svakodnevica.

Rješenje ovog problema može vam ponuditi Megabon, jedan od najbrže rastućih portala koji svojim korisnicima nudi široku paletu hotela i apartmana. Sa svakodnevnim širenjem ponuda smještajnih jedinica u svim najvećim gradovima u Europi i šire, Megabon svojim korisnicima omogućuje čak 500 hotelskih ponuda u više od 21 državi.

Na www.megabon.eu između ostalih iznimno povoljnih ponuda europskih prijestolnica naći ćete i ovaj aranžman koji uključuje boravak za 2 osobe s doručkom. Možete se odlučiti i za kupnju više bonova i na taj način produžiti svoj boravak u Budimpešti, gradu koji vam nudi bezbroj mogućnosti za upoznavanje kulturnih znamenitosti, kulinarskih specifičnosti i zabavne doživljaje.

Drive Inn Hotel vas pozdravlja sa svojim udobnim sobama s vlastitom kupaonicom, u koje se mogu smjestiti 3 osobe. Sadrže satelitsku televiziju i klima uređaj. Ujutro se možete počastiti ukusnim samoposlužnim doručkom, a u hotelu se nalaze i aparati s pićem i različitom užinom. Besplatan pristup internetu u predvorju vam omogućuje da ostanete u kontaktu s kolegama, prijateljima i rodbinom. 

Cijena paketa je više nego povoljna, samo 302 Kn za dvije osobe i 2 noćenja s doručkom.

 Predlažemo da i sami s klikom na našu web stranicu www.megabon.eu provjerite ovu i ostale iznimno povoljne ponude. No, požurite jer su količine svih bonova na našoj web stranici ograničene!

Message