Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Roštiljanjem do nagrada na novoj i još boljoj roštiljadi

Bilo da si amater ili profesionalac pokaži da si roštilj znalac na 4. Prvenstvu Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec i osvoji Zlatni ćevap!

PIXSELL
Foto: PIXSELL

Ne provjeravamo pravopis, ne ispitujemo matematiku, ne moraš znati ni jednu godinu iz povijesti, a opet možeš biti najbolji. Jer, umijeće pripreme mesa s roštilja poseban je talent kojeg ćemo rado nagraditi. Zato prijavi svoju ekipu na 4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec i podijeli s nama svoje tajne zbog kojih si već godinama glavna faca svih proljetnih druženja. Osim nezaboravnog iskustva i vrijednih nagrada stečeno priznanje možda ti otvori i vrata nove karijere!

Oprema i sve namirnice čekaju amatere, profesionalce, bloggere, domaćice, muške i ženske roštilj znalce! Proći ćemo cijelu Hrvatsku ne bi li pronašli baš tebe i tvoju ekipu, jer ove godine "Zlatni ćevap" dolazi u čak 8 gradova:

24.04. petak    Križevci
26.04. nedjelja Umag
01.05. petak    Zagreb
09.05. subota  Zadar
24.05. nedjelja Kastav
30.05. subota  Osijek
13.06. subota  Knin
21.06. nedjelja Orahovica
28.06. nedjelja Zagreb

Od tebe ne očekujemo ništa drugo osim da pokažeš što znaš. 4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata uz podršku PIK Vrbovca, Škode, Peveca, Labuda, Kiska, Kotanyia, Mlinara, Jamnice, Vina Belje, Zvijezde i Konzuma, stoga su ti sve namirnice, cjelodnevna okrjepa, kao i sva oprema osigurani. Na tebi je samo da naoštriš svoje roštilj vilice i  –pokupiš sve nagrade.

O najboljima će i ove godine odlučivati stručni gastro sud predvođen Brankom Ognjenovićem, akademikom kulinarstva, a voditelji 4. Zlatnog ćevapa su poznata televizijska lica Frano Ridjan i Martina Validžić. Dok se tvoja ekipa znoji za roštiljem, navijačke snage zabavljat će poznati glazbeni izvođači. Pridruži im se i ti u pobjedničkom ritmu uz pjesmu koju će svirati samo tebi u čast!

Obrazac za prijavu:

Message