Obavijesti

S Autotransom i Kolektivom u pola cijene „IdemoNaMore.hr“

S Autotransom i Kolektivom u pola cijene „IdemoNaMore.hr“
1

Putujte na atraktivne destinacije u pola cijene s Autotransom i Kolektivom! Uživajte u svom godišnjem odmoru i započnite putovanje bezbrižnom vožnjom u klimatiziranom autobusu!

Najljepše godišnje doba je stiglo, a s njime i bogata ponuda sezonskih linija Autotrans Grupe, koja svojim vjernim putnicima i onima koji će to postati , nudi kvalitetne autobusne veze iz središta kontinentalne Hrvatske prema moru.

Bio vaš godišnji odmor isplaniran ili ste jedni od onih koji čekaju zadnji tren kada će se ukrcati na autobus prema jugu, ne brinite, Autotrans i Kolektiva su izabrali  nekoliko  atraktivnih destinacija na Jadranu i omogućili da otputujete u pola cijene. Riječ je o povratnim kartama i   ovisno o vašim sklonostima, odlučite se za kupanje u Crikvenici ili Malinskoj, šetnju živopisnim Rovinjem ili pored Eufrazijeve bazilike u Poreču, nezaboravni provod uz partijanje 0-24 u Novalji na Zrču,  posjetu Rapskoj fjeri na ovom jedinstvenom otoku ili želite biti viđeni u Vodicama. Tako u periodu visoke turističke sezone, od 01.srpnja do 31.kolovoza 2014.,  možete otputovati u modernom, klimatiziranom autobusu iz Zagreba već za 63,00 kune, a vrijednost više je putovanje u tjednu, utorkom srijedom ili četvrtkom, jer ste spretno izbjegli gužve za vikend.

Ukoliko su vam po guštu neki drugi interesi, sjevernojadranski otoci Cres i  Lošinj , dalmatinski biseri  Korčula, Brač, mondeni Dubrovnik, uzmite u ruke sezonski red vožnje  ili otvorite www.autotrans.hr  i pronađite ono što vas zanima. IdemoNaMore.hr, slogan je, pod kojim vam jedan od najvećih hrvatskih autoprijevoznika u čijim se autobusima vozi naša nogometna reprezentacija,  nudi obilje mogućnosti putovanja uz komercijalne pogodnosti, a kupnjom karte putem Internet prodaje iskoristit ćete dodatni popust i sudjelovati u nagradnoj igri uz vrijedne nagrade.

U izboru smještaja, bilo hotelskog ili privatnog, djelatnici a- travela i App Požege, turističkih agencija Grupe, svojim ponudama i sugestijama u svakom trenutku stoje na raspolaganju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Želimo vam puno sunca, mora i mozaik lijepih utisaka koje ćete ponijeti sa godišnjeg odmora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a