Obavijesti

„Samo tvoja pizza iz Ravnica“ traži chefa s najboljim receptom

„Samo tvoja pizza iz Ravnica“ traži chefa s najboljim receptom
1

Pizzeria Scooter's iz Ravnica, i dalje, poziva sve zainteresirane da osmisle vlastiti recept za pizzu i uključe se u veliki nagradni natječaj „Samo tvoja pizza iz Ravnica“.

Prijavite se na nagradni natječaj do 18. svibnja i  pokažite svima tko je glavni chef u kvartu. 10 pizza i trajno mjesto u ponudi pizzerije Scooter's i dalje čekaju na chefa s najboljim receptom za pizzu.

Pizzeria Scooter's poziva vas da se okušate u izazovu i kreirate vlastiti recept za pizzu. Uključite maštu i smislite neodoljivu kulinarsku kombinaciju. Budite kreativni, spojite nespojivo i zadivite Scooter'sov stručni žiri. Do sada je već pristiglo više od deset kvalitetnih i kreativnih recepata za pizzu, stoga ne sumnjamo da će borba za titulu chefa biti žestoka. Uključite se i vi i pokažite svima tko je glavni chef u kvartu i okolici te osvojite deset pizza za sebe i ekipu. Scooter'sov stručni gastro sud razmotrit će sve prijedloge i odlučiti o pobjedniku, a pobjednička pizza iz Ravnica bit će uvrštena u stalnu ponudu pizzerie Scooter's. Prijavite se još danas i ostavite vječni trag u Scooter'sovom meniju!

Onaj koji osmisli najkreativniju kombinaciju osvojit će deset pizza za sebe i frendove. Uz popriličnu količinu Scooter'sove slasne pizze, pobjednik dobiva i počasnu titulu chefa kvarta. Chef će biti svečano predstavljen 27. svibnja kada, povodom Europskog dana susjeda, Scooters organizira party. Prijaviti se možete putem online obrasca u tekstu ili osobno u pizzeriji Scooter's, na adresi Rabusova ulica broj 13 u Ravnicama, Zagreb. Uvjete i detalje nagradnog natječaja provjerite u pravilniku natječaja.

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i neka baš vaš recept za pizzu postane sastavnim dijelom ponude ove poznate zagrebačke pizzerije. Iako će chefom postati samo jedan, Scooter's se pregrštom svakodnevnih popusta i akcija pobrinuo da ni ostatak gostiju ne prođe nenagrađeno.

Prva Scooter'sova ponuda stvorena za bolji početak dana, „Doručak kod Scooter'sa“ uključuje pizza sendvič uz kavu, čaj ili kakao po promotivnoj cijeni od 13 kn. Ovo je odlična vijest za sve one koji su često u gužvi. Više ne morate birati između obroka i kave, obavite sve na jednom mjestu i započnite dan ukusnim doručkom i toplim napitkom po izboru.

Ukoliko ste jedan od onih koji početak dana ne mogu zamisliti bez kave i novina Scooter's je osmislio idealnu ponudu i za vas. „Kava za dvoje + novine gratis“ omogućuje vam da uz jednu naručenu kavu dobijete primjerak najčitanijih dnevnih novina 24sata i još jednu kavu potpuno besplatno. Ponuda za kavu nikada nije zvučala ovako primamljivo, a ni ovako povoljno.

Slično kao i s kavom, Scooter's je velikodušan i kada su pizze u pitanju. „Pizza za dvoje“ jedinstvena je ponuda putem koje uz jednu naručenu pizzu drugu dobivate gratis. Dvije sočne i  ukusne pizze za cijenu jedne, ponuda je koju nećete moći odbiti. Sve gratis ponude vrijede za konzumaciju drugog pića ili jela istog ili nižeg cjenovnog ranga.

Osim gratis ponuda Scooter's svim slavljenicima rođendana poklanja poseban rođendanski popust po principu, koliko godina slaviš toliko posto popusta. Sada znate gdje je najbolje mjesto za rođendansku proslavu uz ukusne i slasne pizze.

Dok uživate u Scooter'sovim izvanrednim ponudama, još jednom vas podsjećamo da se pridružite nagradnom natječaju. Prijavite se još danas i postanite glavni chef u kvartu i okolici.

Odlična hrana, ljubazno osoblje i izvanredne ponude ono su što Scooter's čine pravim odabirom za svako nepce. Scooter'sova ponuda uključuje dvadeset ukusnih vrsta pizza pripremljenih od isključivo domaćih i svježih namirnica poput svježe rikole, cherry rajčica, bosiljka, dalmatinskog pršuta, pancete te originalne Buffalo mozzarele. Osim pizze u Scooter'sovoj ponudi pronaći ćete i mnoštvo različitih tjestenina (torteline, tagliatelle te autohtone šurlice) pripremljenih s integralnim brašnom i crnilom sipe (u jelima s morskim karakterom) te rižota spravljenih u a la cart maniri s tradicionalnim sirom Grana Padana i nezaobilaznim bosiljkom. U ponudi se također nalaze salate od svježeg povrća u kombinaciji s feta sirom te jadranskim kozicama.

Pizzeria Scooter's nalazi se u Rabusovoj ulici broj 13 u Zagrebu i radi svakim danom od 8 do ponoći. Za rezervacije i dostave zovite na telefonski broj: 01/2385421 ili 091/4546017.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način
UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske