Obavijesti

Samo u Meblu! 25% popusta na MebloTed madrace!

Samo u Meblu! 25% popusta na MebloTed madrace!
6

Za klijente ZABA-e u Meblu smo pripremili 25% popusta na nove modele madraca: Mattera, Latex supreme, Antistress 7, Del Mar, Solo Anatomic, Solo Memory

Budući da se problemima zdravog spavanja danas pridaje sve veća pažnja, Meblo madraci neprestano se usavršavaju, nadopunjuju, lansiraju se novi programi koji su usklađeni s najnovijim svjetskim trendovima. Madraci objedinjeni pod imenom Meblo Ted nastali su u skladu s najnovijim istraživanjima na polju zdravog spavanja. Riječ je o novoj liniji proizvoda za zdravo spavanje koja uključuje madrace, nadmadrace i podnice vrhunske kvalitete.

Posebno ističemo madrac Mattera koji u sebi ima poseban uređaj koji štiti od negativnih utjecaja magnetskog polja Zemlje, što dovodi do veće relaksacije i ugodnijeg sna... Jezgra od džepićastih opruga je poznata po svojim ortopedskim učincima te uvelike doprinosi udobnosti i dobrom snu. Dodatni slojevi Memory i HR pjene osiguravaju mekoću i udobnost, a u kombinaciji s mekom i visokokvalitetnom tkaninom presvlake kreiraju jedinstven osjećaj udobnosti kod ovog madraca.

Za sve klijente Zagrebačke banke u Meblu smo pripremili čak 25% popusta na madrace nove generacije iz linije Meblo Ted. Popust se odobrava za plaćanje Maestro, MasterCard i Visa karticama Zagrebačke banke i to u svim Meblo salonima i u Meblo web shop-u. (za korištenje popusta u Meblo web shop-u pošaljite upit s ključnom riječi ZABA na info@Meblo.hr)

Popust se odnosi na sljedeće tipove madraca u svim dimenzijama:
Mattera, Latex Supreme, Antistress, Del Mar, Solo Anatomic i Solo Memory.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Posjetite najbliži Meblo salon ili nam pošaljite upit s ključnom riječi ZABA na info@Meblo.hr i iskoristite ovu posebnu pogodnost koja traje do 15.10.2012. Za bilo kakva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na info@Meblo.hr.

Pošaljite upit za stručni savjet Meblovom arhitektu na arhitekt@meblo.hr, predbilježite se na Meblo newsletter i saznajte sve novitete iz Mebla.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...
PREFERENCIJALNI GLASOVI

Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...

Preferencijalni glasovi su skinuli mandate Mostu, Domovinskom pokretu, PGS-u, ali otkrili i stranačke netrpeljivosti i pomrsili planove šefovima stranaka. Čačić i Glavašević ipak neće u Sabor