Obavijesti

Saznajte kako se riješiti prištića u samo nekoliko dana?

Saznajte kako se riješiti prištića u samo nekoliko dana?
1

Prirodna organska kozmetika BIOMEDIS već je godinama imperativ u svijetu zbog prirodnih svojstava koje vam niti jedna kemijska supstanca ne može ponuditi.

Ukoliko već duže vrijeme imate problema sa kožom, a niti jedna kozmetika Vam još nije pomogla u rješavanju problema, onda vjerojatno Vaša koža negativno reagira na sintetičke sastojke koji se nalaze u kemijskoj i marketinški prirodnoj kozmetici. Da li ste probali svoj problem riješiti sa potpuno prirodnim kozmetičkim proizvodima?

Prirodna organska kozmetika BIOMEDIS već je godinama imperativ u svijetu zbog prirodnih svojstava koje vam niti jedna kemijska supstanca ne može ponuditi. Ljekovito bilje izvor je polifenola, prirodnih antioksidanata koji štite stanične membrane, sprječavaju oštećenja proteina i uljnih struktura kojima je koža bogata. 

BIOMEDIS Vas, u suradnji sa bolje opskrbljanim ljekarnama, uz kupnju BIOMEDIS Seta za njegu problematične kože daruje svježom organskom piling maskom od Zeolita i Smilja. Potražite nas u bolje opskrbljenim ljekarnama. Popis ljekarni možete vidjeti OVDJE.

Organski proizvodi BIOMEDIS ne sadrže parabene, kortikosteroide, umjetne boje i umjetne parfeme tako da su potpuno sigurni za njegu Vaše kože.

Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte svakog dana na 098 323 164 od 8h-23h. Vrlo rado ćemo Vas savjetovati i organizirati dostavu direktno iz proizvodnje doma ili u Vama najbližu ljekarnu. Dostava je potpuno besplatna.

Svježa i prirodna krema za njegu problematične kože 

BIOMEDIS Krema za njegu problematične kože sa znatno poboljšanom formulom je lagana i hidratantna krema napravljena na potpuno prirodnoj bazi, bez umjetnih konzervansa te je prilagođena svim tipovima masne i problematične kože sklone prištićima. Idealna kao podloga za šminku jer se brzo upija u sve slojeve kože.

Ekstrakt plavo-zelene alge i kakao maslac hidratiziraju i omekšavaju kožu čineći je glatkom. 

Ekstrakt lanenog sjemena regenerira i blagotvorno djeluje na problematičnu kožu sklonu ekcemima, aknama i alergijski izazvanim reakcijama te doprinosi zdravijem izgledu kože.

Esencija svježih cvjetova lavande ima blago antiseptičko i umirujuće djelovanje, dok esencija ružmarina aktivira funkcije kože, osvježava, pročišćuje i obogaćuje kožu, regulira rad lojnih žlijezda i poboljšava mikrocirkulaciju što rezultira laganim crvenilom kože.  

Svježi i potpuno prirodni tonik za čišćenje i njegu lica

Ovaj prirodni tonik čisti i njeguje kožu lica i vrata potpuno prirodnim organskim sastojcima. 

Gel crvenih algi – potiče stvaranje kolagena, smanjuje bore, povećava elastičnost kože i ima antimikrobno i regenerativno djelovanje. Prirodan gel dobiven od crvenih algi pogodan je za sve tipove kože. U kombinaciji s proteinima kože formira zaštitni film koji djeluje kao prirodna obrana od štetnih vanjskih utjecaja. 

Gel aloe vera – regenerira, vlaži kožu i djeluje protuupalno.

Provitamin B5, koji se naziva i pantenol ili dekspantenol, preteča je vitamina B5. U koži se brzo metabolizira u vitamin B5. Ima smirujuće i umirujuće djelovanje te hidratizira kožu. Također, podržava procese samoregeneracije kože tijekom noći. Stoga je vrlo pogodan za osjetljivu, grubu i iritiranu kožu, kao i za proizvode za noćnu njegu.

Alantoin je aktivator staničnog rasta, potiče epitelizaciju i regeneraciju kože. Ima snažno protuupalno djelovanje.

Svježi organski piling i maska za lice na bazi zeolita, avokada, argana i smilja

Zahvaljujući nježnim, sitno odrađenim piling zrncima koštica masline, ovim Pilingom i maskom za lice iz BIOMEDIS-a odstranit ćete sloj mrtvih stanica kože.

Prirodni mineral Zeolit je odličan detoksikant i znatno usporava starenje kože. Ulje avokada štiti kožu od gubitka vlage zahvaljujći visokom sadržaju vitamina A, E i D i 85 % masnih kiselina. Ulje Argana potiče regeneraciju stanica, zaglađuje kožu i daje joj svilenkastu teksturu. 

Ulje badema štiti stanice kože od oštećenja i sprečava stvaranje bora. Suncokretovo ulje dubinski hidratizira kožu. Hladno prešano ulje Nevena ima blagi utjecaj na površinu kože, pojačava cirkulaciju krvi koja je potrebna za izmjenu tvari u tkivu. Neven pomaže kod stvaranja novog tkiva. 

Eterično ulje Smilja je broj jedan za regeneraciju kože i njege kože protiv bora, a djelovat će i na podočnjake.

Gdje kupiti svježu organsku kozmetiku BIOMEDIS?

BIOMEDIS proizvode potražite u bolje opskrbljenim ljekarnama ili na našoj službenoj web stranici http://hr.biomedis.eu/.  Dostava unutar Hrvatske je potpuno besplatna. Popis ljekarni možete vidjeti OVDJE.

Obiteljska tradicija vlasnika tvrtke BIOMEDIS u liječenju ljudi ljekovitim biljem starija je od 150 godina. BIOMEDIS proizvode preporučuje gđa. Branka Habek koja već 40 godina brine o zdravlju i ljepoti Vaše kože.

Pridružite se 57.000 vjernih fanova i pratite nas na Facebooku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!