Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

2Cellos su osvojili Madison Square Garden u New Yorku

No za naš slavni dvojac nema odmora jer čeka ih gust raspored koncerata u Europi. Već u petak, 06.12, nastupit će u Rusiji, 09.12. u Parizu, 13.12. u Stockholmu...

Tony Smith
Foto: Tony Smith
1 komentara

2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser, sinoć su nastupili u poznatoj svjetskoj Areni, u Madison Square Gardenu, smještenoj na Manhattanu u Ney Yorku. Ondje će nastupiti i večeras, a sinoćnji koncert će definitivno jedan od onih koji će zauvijek pamtiti. 

- Definitivno najbolja atmosfera i publika koju smo doživjeli od svih dosadašnjih nastupa s Eltonom! Ovo je bio pravi šećer na kraju američke turneje! Čuli smo nebrojeno puta kako je publika u Madison Square Gardenu najbolja i kako je jednostavno neusporediva s bilo kojim drugim mjestom. Kada to osjetiš na svojoj koži, i kada 20 tisuća ljudi živi za svaku notu koju sviraš i ushićeno prati svaki tvoj pokret, to je onda nezaboravan osjećaj koji će jos dugo, dugo trajati u nama! Jedva čekamo nastupiti ponovo večeras na istom mjestu te obećajemo još veći spektakl! – poručuju Stjepan i Luka koji će večerašnjim koncertom završiti ovogodišnju američku turneju.

Koncert koji će također sigurno ostati jedan od najdražih u karijeri je i onaj samostalni, održan u zagrebačkoj Areni 2012. godine. Taj su poseban trenutak odlučili podijeliti s obožavateljima te su nedavno objavili DVD s tog koncerta+bonus materijal: 2CELLOS Live at Arena Zagreb (Sony Masterworks/Menart).

No za naš slavni dvojac nema odmora jer čeka ih gust raspored koncerata u Europi! Već u petak, 06.12, nastupit će u Rusiji, 09.12. u Parizu, 13.12. u Stockholmu… Već su najavljeni i neki datumi za sljedeću godinu. U ožujku sljedeće godine 2CELLOS održat će niz koncerata u Japanu, od kojih su neki već i rasprodani! Više o turneji i 2CELLOS potražite na:

Naši partneri pišu
Message