Obavijesti

Show

5 načina kako stići na ULTRA Europe iz svih krajeva zemlje

5 načina kako stići na ULTRA Europe iz svih krajeva zemlje
1

Donosimo vam 5 načina kako najbrže i najlakše stići do Splita sredinom srpnja!

Već ste se lagano počeli pakirati za ULTRA Europe? Ako ste već nabavili svoju regionalnu kartu za sva tri dana festivala na Poljudu ili ste se pak odlučili skoknuti i do obližnjih otoka na neki od programa Croatia Music Weeka, ostalo vam je još samo riješiti godišnji sa šefom i dogovoriti se s ekipom za prijevoz (detalje programa pogledajte na www.ultraeurope.com)

1. ULTRA Party Vlak powered by Enter

ULTRA Europe i Hrvatske Željeznice organizirali su poseban prijevoz za domaće posjetitelje ULTRA Europe festivala. Ako još niste nabavili svoju regionalnu ulaznicu, možete se odlučiti za paket koji po cijeni od 1.049 kn obuhvaća regionalnu ulaznicu za sva 3 dana  i prijevoz Zagreb - Split i natrag! Vlak je powered by Enter, što znači da dobrog ritma neće faliti! Ako vam je karta već u džepu, možete uzeti samo povratnu kartu za vlak po cijeni od 290 kn. Volite sve rješavati u zadnji tren? Ok, za vas i vaše prijatelje osmišljen je paket 5 + 1 u kojem dobivate jednu ulaznicu gratis... da, u paket su uključene i karte za vlak. Ne zaboravite vreću za spavanje!

2. Privatni aranžman

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Da, naravno da se možete odlučiti doći svojim automobilom. U blizini stadiona Poljud postoje čuvana parkirališta, a u Splitu je nekoliko javnih i privatnih (mahom hotelskih) garaža. Na otoke možete i bez automobila, samo mu nađite dobro mjesto dok vas nema.

3. Brod, brodica, jahta, jedrilica

Unajmili ste brod za ljeto ili ste sretni vlasnik istog? Odlično! U ponedjeljak, 18. Srpnja možete sudjelovati na YACH REGATTI od Splita do Brača. Očekuje se da će regata u sklopu Croatia Music Weeka okupiti više od 100 plovila. Na kraju puta u Bolu na Braču vas očekuje veliki party u Auro cocktail baru na plaži Zlatni rat.

4. Katamaran

Ako ste se odlučili otići na Brač, Hvar ili Vis, na raspolaganju je katamaranska linija koja će u dane programa na pojedinom otoku neprekidno prometovati od splitske luke do željenog otoka.  Prva je na rasporedu 18.07. Yacht Regatta na Braču, zatim 19.07. ULTRA Beach party na Hvaru i završni RESISTANCE™ party u Fort Georgeu na otoku Visu 19.07.

5. Dobri stari trajekt

Croatia Music Week završava RESISTANCE™ Closing partyjem u gradu Visu 20. srpnja. Najjednostavnije i najbrže je doći u splitsku trajektnu luku i provesti par sati sunčajući se na trajektu dok plovite prema jednom od najjužnijih otoka na ovoj strani Jadrana. Ostavite auto u debelom hladu, uzmite ruksak i kremu za sunčanje i uživajte! Po povratku nakon partyja u popularnoj Fortici uvijek možete malo odspavati u klimatiziranoj trajektnoj kabini! Vidimo se na Croatia Music Weeku od 14. do 20. srpnja!

Najpovoljnije reginalne karte možete kupiti i na rate.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'