Show

Komentari 44

Adam i Goga iz 'Braka na prvu' dobili drugo dijete, sina Kaela

Adam i Goga iz 'Braka na prvu' dobili drugo dijete, sina Kaela

Par već ima sinčića Noela stigao im je u kolovozu 2020. godine. Sretna obitelj sada živi u Zadru gdje se Adam vratio svojem starom poslu, a na Instagramu je podijelio sretnu vijest

Iz prve sezone showa 'Brak na prvu' izrodila se jedna prava ljubav. Eksperti tada nisu spojili Gordanu Marelli (38) i Adama Kromera (34), no oni su se zaljubili tijekom snimanja, vjenčali i preselili u Zadar. Sada su objavili i presretnu vijest.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, na svijet je stigao i njihov drugi sinčić, a otkrili su i njegovo ime - Kael. Adam je na svome Instagram profilu tako objavio sliku svog drugog sina, Kaela, iz bolnice.

- Naš se svemir proširio sa još jednom članom obitelji. Mali Kael je došao na svijet - podijelio je na društvenim mrežama ponosan otac.

U komentarima su se, već u prvim minutama nakon objave fotografije, nizale brojne čestitke i lijepe želje sretnim roditeljima.

Prvi sinčić Noel stigao im je u kolovozu 2020. godine. Sretna obitelj sada živi u Zadru gdje se Adam vratio svojem starom poslu - vinogradarstvu.

Najčitaniji članci