Show

Komentari 22

Adam je motivacijski govornik: 'Ako se dovoljno trudiš, nema toga što ne možeš savladati...'

Adam je motivacijski govornik: 'Ako se dovoljno trudiš, nema toga što ne možeš savladati...'

Iako su gledatelji kritizirali dvojac nakon što je završio show pa se saznalo da su se 'spojili' Gordana i Adam, to je sad popustilo i žele im sretnu i uspješnu vezu. Osim toga, vjeruju da će ih prinova još više zbližiti

Gordana Marelli (38) i Adam Kromer (33) iz showa 'Brak na prvu' aktivni su na društvenim mrežama i pratiteljima svakodnevno otkrivaju razne detalje. Tako su ih nedavno nasmijali videom u kojem su odgovarali na pitanja, ali na način da su morali imati zatvorene oči i prstom odgovarati tj. pokazati na sebe ili partnera, ovisno o odgovoru. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nikolina i Dejan komentirali svoje bračne 'supružnike'

Fanovima su otkrili brojne zanimljivosti o svojoj vezi pa i priznali da je Adam prvi poljubio Gogu, ali i da je on bio taj koji je prvi rekao 'Volim te'. Sad je Adam objavio inspirativnu poruku kojom je ohrabrio sve one koji ga prate, a u ovom trenutku imaju nekih barijera u životu. 

- U životu treba uvijek ustrajati u ciljevima, kako god nemoguće zvučali. Ako se dovoljno trudiš, nema prepreke koju ne možeš savladati. Nakon nekog vremena smijat ćete se tome što vas je plašilo i čega ste se bojali - napisao je Adam.

Goga je bila malo 'škrta' s riječima, ali je ipak poručila kako je sreća u malim stvarima i objavila fotografiju koja je nedavno uslikana kada je par bio u Zagrebu pa su sjeli na Cvjetni trg i popili kavu. 

Iako su gledatelji kritizirali dvojac nakon što je završio show pa se saznalo kako veza između Gordane i Dejana te Nikoline i Adama nije uspjela već su se spojili Gordana i Adam, to je sad popustilo i svi im žele sretnu i uspješnu vezu.

Kako je jedna pratiteljica komentirala ispod njihove objave, čim se saznalo kako je Gordana trudna, popustili su s predrasudama jer su shvatili da se uistinu vole. 

- Nema smisla govoriti nekome da neće uspjeti. Ako im je ljubav dovoljno jaka, sve će riješiti. A i bebica je na putu, to bi ih trebalo još više zbližiti - komentirala je vjerna gledateljica showa.

 

Najčitaniji članci