Obavijesti

Show

Komentari 58

'Ako žene mogu oblačiti hlače, zašto ja ne bih nosio haljinu?'

'Ako žene mogu oblačiti hlače, zašto ja ne bih nosio haljinu?'
8

Glumac i pjevač i je ranije izjavio da odjeću koristi kao sredstvo za izražavanje i zadovoljstvo u slavljenju života, ljubavi i radosti. Na crvenom tepihu Oscara sada je prošetao u kombinaciji smokinga i crne haljine

VIDEO

S najekstravagantnijim stylingom na crvenom tepihu ovogodišnje dodjele Oskara 'počastio' nas je Billy Porter (50). Glumac i pjevač pobrinuo se da sve oči budu uprte u njega. Pojavio se među prvima i, ako je suditi prema komentarima s društvenih mreža i raznim modnim guruima, odmah je postavio ljestvicu vrlo visoko za ostale uzvanike.

Porter je crvenim tepihom prošetao u kombinaciji smokinga i crne haljine koju potpisuje Christian Siriano (33). Dizajner se ovom kombinacijom odmah pohvalio na društvenim mrežama, koje su izvrsno reagirale na ovaj neuobičajeni stajling.

Pokretanje videa...

01:29

Gornji dio haljine sastojao se od klasičnog muškog fraka, dok se od struka naniže pružala raskošna baršunasta krinolina. 

Kao objašnjenje za svoju modnu odluku, za Enews! izjavio je:

- Ako žene mogu nositi hlače, zašto ja ne bih haljinu?! Volim pomicati granice između muževnosti i ženstvenosti? - izjavio je Porter.

Porter je u prošlosti poznat po ekstravagantnim kombinacijama, ali ova je izazvala najviše pažnje. Na dodjelu je Porter stigao u pratnji supruga Adama Smitha, koji je stigao u klasičnom crnom smokingu. Supružnici su u braku već dvije godine.

- Uvijek sam koristio odjeću kao sredstvo za samoizražavanje i pronalazio neizmjerno zadovoljstvo u slavljenju života, ljubavi i radosti kroz modu - rekao je ranije ovog mjeseca za Hollywood Reporter.

Porter svoju karijeru započeo je u mjuziklima na Broadwayskim kazališnim daskama, kasnije se upustio u solo pjevačke vode, a trenutno glumi u TV seriji Pose.  

Glumac je svojom odjevnom kombinacijom zaradio i nekoliko usporedba. Neki korisnici Twittera napisali su kako ih Porter podsjeća na Ursulu iz "Male princeze".

Dok drugi smatraju kako je Porter ovom haljinom dao počast ručnom radu Hectora Xtravaganzija, ikoni ballrooma koji je bio konzultant na seriji "Pose". Preminuo je krajem 2018.

BRAK BRADLEYJA I IRINE SHAYK UGROŽEN? Evo što je glumac rekao Lady Gagi prije njihova strastvenog nastupa

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'