Obavijesti

Show

Komentari 20

Albina nastupila u opuštenom izdanju pa zaigrala nogomet

Albina nastupila u opuštenom izdanju pa zaigrala nogomet
3

Albina je na sebi imala ružičasti komplet i bijele tenisice. Publici je otpjevala popularnu pjesmu s ovogodišnjeg Eurosonga, a nedugo zatim, okušala se i u nogometu s našim sportskim zvijezdama

Albina Grčić (22) u utorak je sudjelovala na a humanitarno-sportskom spektaklu Gem-Set Hrvatska u Petrinji. Na terenu je pjesmom zabavljala sve okupljene, a zatim pokazala i neke sportske vještine.

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa ...

Naime, Gem-Set Hrvatska je projekt koji organizira Zaklada Marin Čilić. Okuplja najpoznatije sportaše i sportašice lijepe naše, a glavni cilj je prikupljanje sredstava za izgradnju sportskih igrališta za djecu i promocija važnosti bavljenja sportom. 

Albina sprema novu pjesmu na španjolskom, ali danas je uz Vatrene: 'Ovo se ne propušta!'
Albina sprema novu pjesmu na španjolskom, ali danas je uz Vatrene: 'Ovo se ne propušta!'

Pjevačica Albina na sportskom terenu u Petrinji pojavila se u opuštenom izdanju. Na sebi je imala ružičastu kombinaciju i bijele tenisice. Publici je zapjevala popularnu pjesmu s ovogodišnjeg Eurosonga 'Tick-Tock', a nedugo zatim, okušala se i u nogometu s našim sportskim zvijezdama.

Humanitarno - sportski spektakl Gem Set Hrvatska održan je u Petrinji

Iako mladu pjevačicu više volimo gledati i slušati na pozornicama, moramo priznati da joj i teren vrlo dobro stoji. 

Zvijezde u Petrinji nakon tenisa zaigrale nogomet

Podsjetimo, Grčić se ovih dana u pauzama od nastupa opušta s dečkom, nogometašem Ivanom Ćalušićem (21). Na Instagram profilu nedavno je podijelila njihove zajedničke fotke s odmora i raznježila brojne pratitelje.