Obavijesti

Show

Komentari 31

Albina: 'Novo sam ime na sceni, pobjeda na Dori mi je priznanje'

Albina: 'Novo sam ime na sceni, pobjeda na Dori mi je priznanje'
6

Tek sam se prošle godine počela predstavljati široj publici i preda mnom je još puno truda i rada kako bih mogla reći da mi se život u potpunosti promijenio, ali svakako nije isti kao što je bio prije, rekla je Albina

VIDEO

Splićanka Albina Grčić (22) pomela je konkurenciju na ovogodišnjem izboru za pjesmu Eurovizije te će Hrvatsku predstavljati u Rotterdamu s pjesmom 'Tick-Tock'. 

- U potpunosti sam posvećena pripremama za Rotterdam. Okružujem se pozitivnom energijom i ljudima koji su mi velika podrška te usredotočeno nastavljam raditi na sebi kao glazbenici - rekla je Albina za RTL.hr

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Albina o pjesmi ‘Tick-Tock’: ‘Refren je zarazan, sve više mi ulazi pod kožu’ | REAKCIJA 12:17

Njezinu pobjedu pokušala je zasjeniti pjevačica Nina Kraljić (28) koja je odmah po završetku natjecanja rekla da se od početka znalo tko će pobijediti te kako njezine telefonske linije nisu radile kako treba. Naposljetku je izjavila kako joj se Albinina pjesma ne sviđa, no Splićanka je rekla kako o svemu tome uopće ne razmišlja.

Grčić puno znače komentari podrške koji su počeli pristizati nakon pobjede njoj i čitavom timu. Govori kako su joj zapravo najveća motivacija. 

Albina o Nini Kraljić: Mene nije poljuljala, želim joj sve najbolje
Albina o Nini Kraljić: Mene nije poljuljala, želim joj sve najbolje

- S pripremama smo počeli već nakon što je Dora završila, fokusirani smo i spremni za mjesece koji su pred nama. Ne bih to nazvala pritiskom, već dodatnim vjetrom u leđa da se u Rotterdamu predstavimo najbolje što možemo. Novo sam ime na sceni, zbog čega je pobjeda na Dori i predstavljanje Hrvatske na Eurosongu još veće priznanje te znak da je publika prepoznala sav trud koji smo uložili u pjesmu i nastup, u koje smo vjerovali od samog početka - ispričala je Albina za RTL.hr. 

A s pobjedom je Splićanka dobila veći broj pratitelja na društvenim mrežama. Šalju joj poruke podrške i na tome im je jako zahvalna. Trudi se odgovoriti svima koliko joj vrijeme i obaveze dozvoljavaju. 

- Tek sam se prošle godine počela predstavljati široj publici i preda mnom je još puno truda i rada kako bih mogla reći da mi se život u potpunosti promijenio, ali svakako nije isti kao što je bio prije. O pobjedi na Dori i odlasku na Eurosong maštam otkad sam bila dijete i trenutno živim svoj san - priznala je Albina. 

Ne želi još otkrivati hoće li se nastup u Rotterdamu puno razlikovati od onog u Opatiji.

- Mogu potvrditi da ćemo zadržati energiju kojom smo se predstavili na Dori te da nećemo odlaziti u nekakve ekstremne izmjene, a cilj nam je i da koreografiju podignemo na još višu razinu - zaključila je Grčić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...