Show

Komentari 48

Albina o slavi i poslu: 'Mama mi je samo rekla da se ne stresiram da ne odem na kvasinu...'

Albina o slavi i poslu: 'Mama mi je samo rekla da se ne stresiram da ne odem na kvasinu...'

Mlada glazbena zvijezda sada je gostovala u RTL Direktu, a Zoranu Šprajcu i gledateljima otkrila je kako se u rodni Split vratila autobusom, a pobjeda joj, kaže, nije promijenila ponašanje

Splićanka Albina Grčić (22) Hrvatsku će u svibnju predstavljati na Eurosongu u Nizozemskoj. Na Dori je pobijedila sa skladbom glazbenog producenta Branimira Mihaljevića (45) 'Tick-Tock' i u samo nekoliko dana izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Mlada glazbena zvijezda sada je gostovala u RTL Direktu, a Zoranu Šprajcu i gledateljima otkrila je kako se u rodni Split vratila autobusom, a pobjeda joj, kaže, nije promijenila ponašanje. 

- Ne smatram kako sam sada postala zvijezda i ne vidim problem u tome što sam se vozila autobusom. Na povratku mi nitko nije prišao, ali moram priznati kako je bilo znatiželjnih pogledala - otkrila je Albina pa dodala: 

- Ovo je velik uspjeh za Hrvatsku, moj tim i mene. Roditelji me maksimalno podržavaju i vjeruju kako me ovo neće promijeniti. Mama mi je samo rekla: 'Nemoj otići na kvasinu' - našalila se Splićanka i dodala kako će poraditi još na koreografiji, ali neće biti nikakvog kiča i pretjerivanja na sceni. 

Za kraj je otkrila kako ne razmišlja o prvom mjestu, nada se što boljem plasmanu, a priznaje i kako je pobjeda na Dori već veliki uspjeh u njezinoj karijeri. 

Najčitaniji članci