Show

Komentari 14

Albinina ekipa zabavljala se uz Sevkine hitove, a ona se suočila s kritikama: 'Nisi podržala curu'

Albinina ekipa zabavljala se uz Sevkine hitove, a ona se suočila s kritikama: 'Nisi podržala curu'

Albina Grčić i njen tim nažalost nisu uspjeli, subotnje finale Eurovizije proći će bez 'Tick-Tocka' mlade pjevačice, a Splićanka je nakon nastupa poručila da nije tužna, nego je ponosna što je predstavljala Hrvatsku

Razočaranje nakon objave konačnih rezultata prve polufinalne večeri Eurovizije nije se moglo sakriti, pogotovo u hrvatskoj javnosti, ali čini se da ekipa u Roterdamu nije dugo tugovala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što su prošle prvotne reakcije na rezultate, jedan od Albininih plesača, Luciano Plazibat (23) otkrio je da su se dečki dobro zabavljali u hotelu uz stihove Severinine pjesme 'Uno momento'.

A upravo je Severina dobila kritike na društvenim mrežama jer nije javno podržala Albinu.

- Seve ti kao utjecajna ličnost u dijaspori i Hrvatskoj, mogla si podržati mladu snagu hrvatske glazbe Albinu na Eurosongu - napisao joj je jedan od komentatora.

Pjevačica se na kritike nije oglasila na društvenim mrežama, ali kasnije je ipak govorila o Albini.

- Albina je moja ljubimica i ona je sinoć pobijedila. Njezin šarm, osmijeh, ljepota, želja i sreća na licu je pobijedila. Sve ostalo je nebitno... Malo li je s 22 godine doći na Eurosong? To je samo prva stepenica na njezinom, predviđam sjajnom putu u svijetu glazbe. To dite je rođeno za pozornicu. Jedva je čekam vidjeti i izgrliti jer je uživo još slađa - rekla je Seve za Slobodnu Dalmaciju.

Najčitaniji članci