Obavijesti

Show

Komentari 1

Aleksandra Dojčinović kreirala tri modela Dr. Martens čizama

Aleksandra Dojčinović  kreirala tri modela Dr. Martens čizama
4

Kad nešto radim uvijek se nastojim staviti u kožu ili u ovom slučaju u cipele onih koje će to nositi. Htjela sam da moje marte budu prepoznatljive, kaže Aleksandra

VIDEO

Nema puno stvari na svijetu koje povezuju Papu, Madonnu, Roberta Pattinsona, Dalai Lamu i modnu elitu. Jedna od vrlo, vrlo rijetkih je Dr. Martnes. 

Od 1.4.1960. kada je proizveden sada već kultni model '1460' pa do danas, 'Marte' su pisale povijest mode, i punkera i grungerica, ali i hollywoodskih celebritija.

Svoje kolekcije za ovaj kultni brand dizajnirali su već Raf Simons, danas kreativni direktor modne kuće Dior, Yohji Yamamoto i model Agyness Deyn, a ovih dana Dr.Martens je započeo suradnju s dizajnericom Aleksandrom Dojčinović, koja je ekskluzivno za ShoeBeDo kreirala tri modela 'Dr. Martens by Aleksandra Dojčinović'.

 Limited edition

Ovim limited editionom Dr. Martens, nakon svjetskih, ulazi  i u hrvatsku dizajnersku kolaboraciju. Aleksandra je dizajnerski 'touch' dala kultnom modelu '1460'  i motorističkom modelu 'Vi', i na taj način desetljećima prepoznatljivom izgledu Marti udahnula dodatnu posebnost, koja ih čini još više cool, trendi, istodobno nosivima i sexy. 

-Velika mi je čast što sam postala dio Dr. Martens obitelji, pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da je čast da dizajnira za njih prije mene povjeravana nekim od vodećih imena svjetske dizajnerske scene. Ponosna sam i što je preko mene Hrvatska postala dio bezvremenskog Martens trenda i drago mi je da su modeli koje sam dizajnirala već sada privukli pažnju cura sa stavom i stilom. Jer baš na takve sam i mislila dok sam dizajnirala tri modela, koja su našla svoje mjesto i u mom ormaru s cipelama i sigurno ću ih ove zime puno nositi na različite kombinacije, i dnevne i večernje - rekla je Aleksandra.

Inspiracija je bila: 

Kad nešto radim uvijek se nastojim staviti u kožu ili u ovom slučaju u cipele onih koje će to nositi. Htjela sam da moje marte budu prepoznatljive, neobične, elegantne, da djevojkama jednako savršeno upotpunjuju romantične haljine ili skinny traperice. S obzirom da se military trend ove sezone vratio na velika vrata, sigurna sam da će domaće fashionistice s mojim Martama znati kako zablistati na špici, s druge strane odvažne poslovne žene i cure koje su stalno u pokretu kombinirati će ih na dnevne boho kombinacije, kaže Aleksandra. 

Kolekcija 'Dr. Martens by Aleksandra Dojčinović' odlično pristaje na lijepe Aleksandrine Lei Lou haljine, na skinny jeans i na svilene košuljice, na vojničke jakne, na cvjetiće i na bundice. Biti cool i ženstvena moto je gotovo svake djevojke kojoj su čizme više od obuće, bez obzira što nosila. 'Dr. Martens by Aleksandra Dojčinović' čizme dostupne su kao limitirana kolekcija u ShoeBeDo dućanu u Gajevoj u Zagrebu.

Jedno je sigurno – od dana kada kupiš prvi svoj par Dr Martens čizmi, one ti postaju najdraži dio garderobe. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu