Show

Komentari 1

Aleksandra Dojčinović o sestri Snježani: 'Sve smo pokrenule zajedno, ona je stup brenda'

Aleksandra Dojčinović o sestri Snježani: 'Sve smo pokrenule zajedno, ona je stup brenda'

Aleksandra i Snježana zabavile su se na premijeri filma 'Dinastija Gucci' na kojoj je njihov brend Leilou prezentirao šest kreacija inspiriranih filmovima i modnim kućama Dior, Chanel i Gucci

Na premijeri modnih filmova ‘Dinastija Gucci’, ‘Spencer’ i ‘Visoka moda’ okupila su se poznata lica, među kojima su bile sestre Dojčinović, Tihana Harapin Zalepugin (70), Branka Krstulović (46), Donna Vekić (25) Iva Šulentić (38) i Almira Osmanović (63).

POGLEDAJTE VIDEO:

Aleksandra Dojčinović (39) je za večer u duhu visoke mode kreirala šest modnih kombinacija inspiriranih poznatim brendovima Gucci, Chanel i Dior, koji su u fokusu filmova. Dizajnerica je na premijeru povela sestru s kojom je jako bliska:

- Snježana i ja skupa radimo, zajedno smo od početka i mogu reći da je ona stup našeg brenda.

Među kreacijama njihova brenda Leilou prevladavale su ljubičasta, zelena i crna:

- Kreacije su inspirirane filmovima koje ćemo večeras gledati, o Diani koja je bila modna ikona, Dioru koji je inspiracija mladim djevojkama, a svi smo s nestrpljenjem iščekivali film o kući Gucci.

Aleksandra planira ponovno izaći na strano tržište:

- Veselimo se i spremni smo! Pripremali smo se posljednjih godinu i pol od kad traje korona - ispričala je dizajnerica.

Aleksandra i njezina sestra imale su gotovo iste haljine, ali drugih boja. Aleksandra je nosila zelenu, dok je Snježana bila u crnoj.

 

 

Najčitaniji članci