Obavijesti

Show

Komentari 5

Aleksandra plesala Alenu u krilu pa se poljubili i grlili

 Aleksandra  plesala Alenu u krilu pa se poljubili i grlili
5

Stefany je rekla Aleks neka pogleda sve novine kad napusti farmu. Zna da je prije nekoliko dana bila u novinama jer se ljubila sa Svizcem

VIDEO

Nakon večere farmeri su se odlučili opet zabaviti uz gitaru i rakiju. I dok je Rafo svirao gitaru, Aleksandra je pokazala svoj provokativan ples. Preko klupice zajahala je Alena i skidajući jaknu mahala mu bokovima u krilu. Zatim ga je zagrlila i privila glavu na svoje grudi. Oduševljeni Svizac zagrlio ju ju oko struka. Kasnije su se nakratko poljubili u usta. Aleksandru je opet uhvatio plač.
- Mene nitko ne voli - govorila je kroz plač, a Alen ju je zagrljajima pokušao utješiti. Ujutro su Aleks, Stefany i Jelena ležeći u krevetu prepričavale doživljaje.
- Ti stvarno pričaš gluposti kad se napiješ, uz to i plačeš. Rekla sam ti da šutiš i ne pričaš o Ivaniševiću i Tanji - objašnjavala je Stefany Aleks njezino ponašanje. Ona se smijala govoreći da je uhvati plač jer samo sjede, a ne plešu kao što to vani radi kad izađe u disko.
- Dosta mi je toga i zato idem van. Kad izađem, pregledat ću sve novine - rekla je Aleks.
- I pogledaj ono što je prije nekoliko dana pisalo o meni da sam se ljubila s Alenom. Mi smo se bezveze poljubili i ništa više - rekla joj je Stefany. Aleks je obećala da će vani objasniti da se na farmi svi grle i ljube.


'DOSTA MI JE FEŠTI BEZ MUZIKE'
Dok je Ivana učila na livadi, Aleks je pričala djevojkama kako je sigurna da će je gledatelji opet izabrati i zbog toga odustaje.
- Jedva čekam izaći van. Lijepo ću u hotelu piti kavu. Idem u Viroviticu kod mojih, a onda u Miami na dva mjeseca, a možda i u Tursku. Imala sam karte, ali sam zbog farme sve otkazala - hvalila se Aleks. Jeleni je obećala da će nazvati njezine roditelje i sve im objasniti.
- Idem van, sto posto. Ma, dosta mi je kamera, ljudi u crnom i fešti bez muzike - zaključila je Aleks.

NA 1. SVIBNJA CURA OSTAVILA SVIZCA
Joža je zadovoljan načinom na koji se farmeri brinu o čitavoj farmi, pa je u trampi bio posebno darežljiv. Impresionirale su ga slike farmerice Dvine koja je za to dobila čokolade, ulje za sunčanje i voće. Alen se prisjetio kako je prošle godine 1. svibnja “proslavio” tako što ga je napustila cura, a Rafo se pohvalio da je tada vrtio janjca na ušću Neretve.

KOBILA PUTA ŠETALA KUHINJOM
Dok su Jelena i i Ivana sjedile ispred kuće, do njih je došetala kobila Puta. Djevojke su je gledale i smijale se. Kobila je mirno ušetala u kuhinju i prestrašila Dvinu. Stefany ju je uz smijeh uhvatila za uzde i potapšala po glavi. Dvina je vikala da je izgura van jer ne može životinja hodati po kuhinji. Kuću su već posjetili pas Lisa, koza Štefica i tele Stipe.

'OVCE SE NE TREBAJU MUSTI, NEGO ŠIŠATI'
Farmeri su dobili ovce. Joža im je rekao da se ovce trebaju musti, a Stefany se za doručkom pohvalila da je nju zadužio za to.
- Ma, Joža se zezao. Ovce se ne muzu, nego šišaju. Pa gdje bi pastir došao kad bi svako jutro muzao 400 ovaca, kaj ste vi ludi?! - pobunio se Alen. Aleks je upitala Ivanu muzu li se inače ovce, a ona je potvrdila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...