Obavijesti

Show

Komentari 9

Alen iznenadio starim slikama: 'Kakav si sad frajer, svaka čast'

Alen iznenadio starim slikama: 'Kakav si sad frajer, svaka čast'
5

'Alen koji je ušao show Život na vagi' bio je preplašen, bolestan, pretio, isfrustriran i nadam se da ga više nikad neću vidjeti u životu', rekao je Abramović uoči finalnog vaganja koje mu je donijelo pobjedu

VIDEO

Pobjednik treće sezone showa 'Život na vagi', Alen Abramović (48), nije prestao s vježbanjem i pravilnom prehranom ni dvije i pol godine nakon finala. U spomenutoj emisiji izgubio je više od 68 kilograma, a onda je na društvenim mrežama počeo i druge motivirati na drastične promjene. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

08:07

Već neko vrijeme Alen na svom Instagram profilu dijeli citate za koje smatra da će potaknuti pratitelje na rad i bolji život. 

- Možeš piti puno vode, ići redovito u teretanu, uzimati svoje vitamine, ali dok ne riješiš sranja u svojoj glavi i srcu, i dalje ćeš biti nezdrav... - poručio im je.

Ovih dana prisjetio se svoje bitke s viškom kilograma. Znao je reći da mu je show 'Život na vagi' promijenio život, ali i da se i sam promijenio, što je fotografijama dokazao. 

Pratitelji znaju da je izgubio puno kila, ali već ga neko vrijeme gledaju kao fit muškarca. Zato su se sada iznenadili starim fotkama i prisjetili se kako je prije izgledao. 

- Odlično si se stesao. Ma svaka čast - napisala mu je jedna pratiteljica, a druga dodala: 

- Kakav si sada frajer, wow! 

U show je ušao sa 181,3 kilograma. 'Odlučio sam da mi ta vaga postane prijateljica', rekao je nakon prvog vaganja u emisiji. Na drugom vaganju skinuo je gotovo 12 kila i shvatio je da on to može. Nije bilo lako, ali nije se htio predati.

Odbacili loše navike i vježbali pa su skinuli i po 80 kilograma
Odbacili loše navike i vježbali pa su skinuli i po 80 kilograma

Bio je najteži kandidat sezone, a i bio je među starijima. Bez obzira na to, dokazao je da može jer je u finalu imao 94,9 kilograma. 

- Alen koji je ušao u ovaj show bio je preplašen, bolestan, pretio, isfrustriran i nadam se da ga više nikad neću vidjeti u životu - rekao je Abramović pri kraju showa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja