Obavijesti

Show

Komentari 44

A. Nižetić: Bio sam bolestan, ali što se napisalo, napisalo se

A. Nižetić: Bio sam bolestan, ali što se napisalo, napisalo se
8

Pjevač i njegova partnerica Tamara Loos napustili su natjecanje i neće pjevati u finalnoj emisiji. Glazbenik je objasnio razlog svog izostanka u prošloj emisiji

VIDEO

U sljedećoj emisiji 'Zvijezde pjevaju' gledatelji neće imati priliku slušati kako pjevaju Tamara Loos i Alen Nižetić . 

-Mislila sam da ćemo ispasti u prvoj emisiji, tako da je ovo dobro - zaključila je Tamara i zahvalila se svima zajedno s Alenom. 

Parove u polufinalnoj emisiji ocjenjivali su Vanna, Ksenija Erker, Martina Tomčić i Nikša Bratoš koji je zamijenio Rajka Dujmića. Sljedeća emisija je finalna, a po prvi put će u zadnjoj emisiji pjevati tri para. 

Četiri desetke za Nikšu i Ivanu 

Ivana Husar i Nikša Kušelj izvedbom pjesme 'Mjesto za mene' Damira Urbana otvorili su natjecateljski dio.  Svi su se složili da je njihov nastup bio odličan, a pohvaljen je i izbor pjesme. 

- Mogu reći da vam je ovo najbolja stvar u ovom serijalu - zaključila je Martina Tomčić, dok je Vanna njihovu izvedbu pjesme 'Americano'  nazvala najboljom. Nikša Bratoš samo je dodao da u njihovom nastupu nije pronašao ni jednu grešku.  Žiri je svoje riječi potkrijepio i sa četiri desetke za ovaj par. 

Ksenija: Gogo Navojec 'himself''

Ivana Kindl i Goran Navojec za prvu pjesmu izabrali su 'Kiss' Toma Jonesa. 

- Goran je zabavan, uvjerljiv, glasovno bih možda tražila da glas bude raspjevaniji i čišći. Sve ostalo je bilo sjajno - komentirala je Martina Tomčić nastup Ivane i Gorana Navojca, dok je Ksenija Erker dodala da je njoj sve bilo sjajno. 

- Gogo Navojec 'himself' - zaključila je Ksenija i našalila se da će im dati desetku. 'Ella e' Nene Belan i Dine Dvornika bila je njihov drugi izbor. Žiri nije imao nikakvu primjedbu.

Martina Tamari: Do mene stvar nije doprla

Tamara Loos prošlu emisiju pjevala je bez Alena Nižetića kojeg je zamijenio prateći vokal Vladimir Pavelić Bubi. 

- Jako dobro je to odradila - komentirao je Alen nastup koji je njegova partnerica odradila bez njega. Alen i Tamara ovoga puta opet su pjevali zajedno. Prva pjesma kojom su se predstavili žiriju bila je 'Ne želiš kraj' Divljih jagoda. 

- Do mene stvar nije doprla. Usudila bih se reći da ti ovu pjesmu nisi doživjela jer da jesi, možda bih ja i osjetila tu emociju - komentirala je Martina Tamarinu izvedbu pjesme. Par je u ovoj emisiji otpjevao i 'The Show Must Go On' grupe Queen.  Alen je i objasnio svoj izostanak u prošloj emisiji. 

Nižetić: Ne želim u detalje, bio sam bolestan i imao sam dogovoreni nastup

- Razbolio sam se, ali sam otišao na dogovoreni nastup. Pored svega što se pisalo u sjenu je pala jedna humanitarna akcija. Pisalo se o nebitnim stvarima. Nisam Tamaru ostavio ni u jednom trenutku. Sve probe smo odradili. Imao sam veliku temperaturu, ali ne želim ići u detalje. Nisam čovjek od skandala - rekao je Alen koji je prošlu subotu pjevao u  Esslingenu u Njemačkoj na koncertu koji je bio humanitarnog karaktera. Sav novac od koncerta namijenjen je za udrugu 'Dica Dalmacije'. 

Marija Borić i Giuliano za izvedbu pjesme 'Je Veux' francuske pjevačice Zaz dobili su samo pohvale, a i odlične ocjene. Natjecateljski dio završili su pjesmom 'Zar je voljeti grijeh' Zorice Kondže i Tedija Spalata. Žiri je zaključio da je to bila njihova najbolja izvedba. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao