Obavijesti

Show

Komentari 38

Alka o prošlosti: Ne bih se više obračunavala i odbijala prosce

Alka o prošlosti: Ne bih se više obračunavala i odbijala prosce
4

Alka Vuica je tijekom gostovanja na Narodnom radiju progovorila o zlostavljanju nad ženama. Izjavila je da bi ubila na spavanju onog tko bi je udario jer to ne bi podnijela

VIDEO

Jednom sam rekla da ću se udati ove godine i sad me svi ispituju o tome. Zapravo odlučila sam da ću reći da sam se udala, ali neću reći kada i gdje, rekla je dobro raspoložena pjevačica Alka Vuica na promociji nove pjesme 'Alkina kafana'. 

Alka je bila gošća u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju gdje je rekla da joj je želja imati restoran, jer jako voli kuhati. Nazvala bi ga 'Alkina kuća'. 

- Spot ćemo snimati u jednom restoranu. Snimala bih doma, ali nemam dovoljno mjesta, a imam i stakleni stol pa se ne bih  mogla popeti na njega - kazala je pjevačica, kojoj kroz desetak dana izlazi i tamburaški album koji je nazvala po novoj pjesmi.  

U kvizu koje bi stvari iz svoje prošlosti ponovila, priznala je da bi i dalje investirala u bunde i krzno te pretvorila leopard uzorak u svoj zaštitni znak. No otkrila je i kako danas ne bi redom odbijala prosce, bila bez dlake na jeziku te da se ne bi više nikad obračunavala šampanjcem. Na pitanje bi li ponovno bila samohrana majka bez razmišljanja je rekla da, a na pitanje bi li ostala živjeti u Hrvatskoj odgovorila je možda. Alka je govorila i o borbi protiv nasilja među ženama.

- Ženama poručujem da ne dozvole da ih netko zlostavlja. Bez obzira što nas zovu slabijim spolom, ja sam za ravnopravnost i u kući i bilo gdje. Treba se držati one vuk mijenja dlaku, ali ne i ćud. Ako je jednom to napravio, opet će ponoviti - rekla je Alka. 

Ona na sreću nikad nije bila u sličnoj situaciji.

 - Ne bih to podnijela. Da me netko lupi, ubila bih ga na spavanju - rekla je Alka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...