Obavijesti

Show

Komentari 17

Alka priznala: Mliječni zub mi je ispao tek s 38 i to ovaj prednji

Alka priznala: Mliječni zub mi je ispao tek s 38 i to ovaj prednji
6

Jednu večer u klubu Maksimir mi je zub ispao, a ja sam ustala i u panici počela vikati 'Tražite mi zub, umrijet ću, umrijet ću!' I svi su sa mnom tražili zub, rekla je Alka, a ekipa je bila poprilično iznenađena

VIDEO

Prva igra 'Kućne istine' u showu 'Ma lažeš' donijela je tvrdnje koje gosti otkrivaju o sebi dok drugi tim pogađa govore li istinu ili laž, a prva je svoju tvrdnju pročitala Alka.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Botoks 02:16

- Kad sam se 80-tih okušala u novinarstvu prvi intervju mi je bio sa Johnnyjem Štulićem koji je u to vrijeme nerado davao intervjue no mom šarmu nije odolio - pročitala je Alka te dodala da je napravila intervju i s Goranom Bregovićem, a časopis za koji je pisala je bio 'Polet'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Meni je san bio biti novinarka odmalena i uvijek sam željela intervjuirati zvijezde - rekla je Alka. Nakon što su je upitali kako je šarmirala Štulića rekla je da su pjegice bile presudne. Jan i Gobac su zaključili da Alka laže, a Petra da Alka govori istinu no na kraju se Jan ipak priklonio Petri i rekli su da je tvrdnja istinita. Alka je otkrila da je sve bila laž, a bod je otišao Lukinom timu.

Gobac je bio idući koji je čitao tvrdnju. 'Pjesmu 'Pinokio' napisao sam prema šali iz Playboya', rekao je Gobac, te dodao da se to dogodilo u Amsterdamu u potkrovlju. Nakon kratkog propitkivanja o naslovnici Playboya, Alka je rekla da Gobac govori istinu baš kao i Pažanin, ali Luka je zaključio da laže pa su na kraju izgubili jer je Gobac ipak govorio istinu.

- U mladim danima plesao sam u spotu Sene M - pročitao je poznati chef Ivan Pažanin svoju tvrdnju. Nakon što su se svi nasmijali, Petra ga je zamolila da pokaže plesne pokrete, a kad se Pažanin ustao i zaplesao svi su promijenili mišljenje.

Janov tim je zaključio je na kraju ipak da je to laž jer se Pažanin nije mogao sjetiti u kojem je točno spotu plesao - i pogodili su te zaradili bod!

Alka se sa Simonom Le Bonom gola kupala na Brijunima
Alka se sa Simonom Le Bonom gola kupala na Brijunima

- Volim dlakave muškarce, toliko da sam jednom prekinula s dečkom jer me počelo strašno smetati što depilira prsa - pročitala je Petra svoju tvrdnju te dodala da su joj dlakavi muškarci muževniji. Lukin tim je zaključio da Petra laže i bili su u pravu.

Iduća runda bila je 'Ovo je…', a svi članovi Janovog tima morali su 'svojatati' tajanstvenu gošću dok je Lukin tim morao otkriti tko govori istinu. Petra je rekla da je Elma najveći fan predstave u kojoj glumi, 'Ništa ljubav samo seks'.

Jan je rekao da je Elma njegova rođakinja koja mu je jednom preparkirala auto i uvjerila ga da je ukraden, a Gobac je rekao da im je tajanstvena gošća nakon koncerta upala u backstage i počastila ih kremšnitama.

Kada je Lukin tim počeo s pitanjima, Petra je rekla da je Elma gledala njezinu predstavu šest puta, a i da je zna od prije jer joj je bila polaznica i dolazila na sate glume. Jan je rekao da mu je Elma preparkirala auto i uvjerila ga da ga je dignuo pauk dok je Gobac rekao da je Elma kod njih došla pratnji mame i tate i da je njihov fan.

Nakon kratkog konzultiranja Luka je zaključio da je Elma Petrina obožavateljica, i bio je u pravu!

U igri 'Brzopotezne laži' Luka je prvi čitao tvrdnju. 'Letio sam u avionu s Edom Maajkom koji se boji letenja. Kad smo ušli u turbulenciju osoblje i piloti su mu pjevali preko razglasa', rekao je Luka. Otkrio je da su mu pjevali njegovu pjesmu ''Prikaze'' te da su ga s tim htjeli opustiti. Janov tim je rekao da Luka laže, ali Luka je govorio istinu te dodao da se Edo opustio kada ih je čuo kako mu pjevaju, a da je stjuardesa na kraju uzela mikrofon i rekla: 'No sikiriki putnici dragi, ono što nas ljulja vjetar je blagi', što je sve nasmijalo pa tako i Edu koji je sjedio kraj njega, prepričao je.

Jan je prije čitanja svoje kartice izvadio predmet ispod pulta, a radilo se o medalji.

- Ovo je medalja koju sam u osnovnoj školi osvojio za treće mjesto na teniskom turniru iako sam odradio samo četiri treninga - pročitao je svoju tvrdnju Jan.

Pažanin je rekao da je to istina, Luka nije bio uvjeren u Janovovo izlaganje, a Alka je mislila da laže pa se Luka odlučio za laž, a Jan je rekao da je govorio istinu pa je Lukin tim izgubio bod. Četvrta runda 'Gola istina' odnosila se samo na jednog člana Lukinog tima, a Rene je pročitao tvrdnju u kojoj je pisalo da je jedna osoba zadnji mliječni zub izgubila u svojim tridesetima.

Mile Kekin o bizarnim detaljima s gaža: 'Platili su mi nastup u psima, čovjek nije imao novca'
Mile Kekin o bizarnim detaljima s gaža: 'Platili su mi nastup u psima, čovjek nije imao novca'

Alka je rekla da joj je zub ispao sa 38 godina, Luka je rekao da mu je žena pomagala izvaditi zub s koncem, a Pažanin je rekao da je to bio zub 'šestica' koji je rastao preko novog zuba, a budući je Ivanu tata zubar pomogao mu je. Janov tim je rekao da istinu govori Pažanin no Alka je otkrila da je ona 'vlasnica' istine o zubu.

- Imala sam dva mliječna zuba i uvijek kad sam snimala spotove sam lijepila žvaku da se to ne vidi. Ja sam mislila da ću umrijeti kad otpadnu. Jednu večer u klubu Maksimir mi je zub ispao, a ja sam ustala i u panici počela vikati 'Tražite mi zub, umrijet ću, umrijet ću!' I svi su sa mnom tražili zub! - otkrila je Alka nasmijavši sve za kraj.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama