Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

Dugoočekivani susret Vlatke i Alke Vuice: Rat je ipak gotov?

Iako su se cijelu večer 'uljudno' izbjegavale, Vuica i Pokos ipak su imale bliski susret na pozornici. Kada smo ih zamolili za zajedničku fotografiju odbijenica je bila vrlo brza i kratka

miss
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
11 komentara

Nakon najave nastupa Alke Vuice (55), Vlatka Pokos (46) napustila je binu predavši joj mikrofon bez riječi. Na voditeljičin osmijeh, barem za publiku, kantautorica je okrenula glavu.

Cijele večeri na izboru za Miss i Mistera turizma u Poreču, nekadašnje prijateljice vješto su se izbjegavale i bilo je očito da ne razgovaraju. Iako su bile za istim šankom, svaka je bila u svom društvu. Nisu se osvrtale jedna na drugu i djelovale su kao da se ne poznaju. 

Nakon završetka izbora, pokraj izlaza na terasu, Alka i Vlatka našle su se okružene obožavateljima i prijateljima. Pokušali smo testirati njihov odnos zamolivši Alku za fotografiju s Vlatkom koja je bila tek metar, dva od nje. 

- Ma, neee - bilo je sve što je Alka prozborila samo na ideju da se fotografira s Vlatkom. 

Njihova 'ljubav' pukla je nakon što je 2007. Josip Radeljak izbacio Vlatku iz stana. Sve je kulminiralo svađom i sudskim postupkom jer je Pokos u svojoj knjizi “Život u raju“ nebiranim riječima nagazila Vuicu i njezina sina Ariana, zbog čega joj mora isplatiti 15-ak tisuća kuna.

Naši partneri pišu
Message