Obavijesti

Show

Komentari 9

Alka Vuica na CMC festivalu: 'Pjesma će biti ženska himna'

Alka Vuica na CMC festivalu: 'Pjesma će biti  ženska himna'
5

Alka Vuica na CMC festivalu pjevat će o ljetnoj zabavi, a Tonči Huljić kako se ‘po otočki’ svađa sa svima. Kristijan Rahimovksi na festivalu će nastupiti prvi put

VIDEO

Rasplesane djevojke koje se zabavljaju, zgodni mornari, na nebu tajni znak i ona koja se osjeća usamljenom bez njega, opisuje Alka Vuica (52) svoju novu pjesmu.

“Žensku posadu” predstavit će na CMC festivalu u Vodicama od 13. do 14. lipnja, a pjevačica vjeruje da će vrlo brzo postati svojevrsna ženska himna mnogih djevojaka.

- Ljetni ritam beata producenta Tome Žapera odmah me je inspirirao na ples, melodiju i ljubavni tekst. Vjerujem da će se mnogo djevojaka pronaći u ovoj pjesmi - zaključila je Alka. Iako se nedavno pomirila sa svojim zaručnikom Zlatkom Arslanagićem, Alka i dalje uvijek blizu sebe drži svoju žensku posadu pa često prijateljicama kod kuće sprema ukusne večere. Svoja kulinarska umijeća pokazala je nedavno u emisiji “Celebrity Masterchef”.

Tonči Huljić (52) i bend Madre Badessa na CMC festivalu predstavit će najnoviji singl “Guštan” za čiju je glazbu zaslužan Tonči, a za tekst supruga Vjekoslava. U pjesmi opisuju otočki mentalitet pa Huljić pjeva da je sanjar i u svađi sa svima oko sebe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kakav sam, takav sam, pa je takva i ova pjesma - rekao je Huljić. 

Kiki prvi put na CMC festivalu

Pjesma “Korak prekratak” već je pri vrhovima ljestvica. Vjerovao sam u nju od početka i jako sam sretan, govori Kristijan Rahimovski (33).

Iako je uzbuđen zbog svojeg prvog nastupa na CMC festivalu, zbog previše posla u studiju Kristijan se u Vodicama neće moći zadržati oba dana. Novu pjesmu predstavit će u subotu 14. lipnja, a već sutradan mora biti u Zagrebu na snimanju materijala za novi album na kojem će se naći i “Korak prekratak”. Zato sa sobom neće povesti suprugu Ivu i sina Filipa, svojeg najvećeg obožavatelja.

- Moj Filip pjeva sve moje pjesme. Skladam u stanu pa on sve čuje prije suradnika u studiju. Koji put mi i kaže: ‘Daj, tata, prestani, ne mogu više slušati’ - smije se Kristijan Rahimovski.

Hržica: Drago mi je da pjevamo uživo

Stalno vježbam jer ćemo na CMC festivalu pjevati uživo. To mi je izvrsno jer će pjevači moći pokazati sve svoje glasovne mogućnosti, kaže Alan Hržica (35).

U Vodicama će nastupiti s pjesmom “Ne da ti tuga” i zadovoljan je, kaže, kako ju je publika prihvatila. Nakon šestogodišnjeg izbivanja sa scene, Hržica se nedavno vratio s dvije balade, no sljedeća pjesma bit će veselija.

- Ona će biti moja treća sreća. Bit će u brzom plesnom ritmu i veselim se promjeni - kaže Hržica koji slobodno vrijeme na festivalu namjerava iskoristiti za vodene sportove.

- Okušat ću se u vožnji jet-skijem ili nekom vodenom sportu. Volim natjecanja i, što je najvažnije, znam plivati - smije se Hržica te dodaje da se raduje druženju s kolegama i vrevi koju festival donese u Vodice.

‘Vježbamo kao za Olimpijske igre’

CMC Festival je najbolja platforma za prezentaciju singla. Lani je na rivu izvukao 10-ak tisuća ljudi, bilo je fenomenalno. 
Rekao nam je to frontmen benda Buđenje Darko Bakić.

U Vodicama će predstaviti novi singl “Ne govori više”, koji se u dva tjedna popeo na šesto mjesto top-ljestvice najemitiranijh singlova.

- Zadovoljni smo rezultatom, ali očekujemo i bolji. Imat ćemo i koncert na vodičkoj rivi s Općom opasnosti kako bismo pokazali sve što mjesecima vježbamo, kao da idemo na Olimpijadu - smije se Bakić.

Ovo će im biti drugi nastup na CMC festivalu, a s Igorom Ivanovićem, Vedranom Baotićem, Josipom Radićem i Markom Duvnjakom snimio je već tri albuma.

- Najveća nagrada je da nas prihvati publika, a nadamo se da će nam CMC festival u tome pomoći - rekao nam je Bakić

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'