Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
36 komentara

Almira 'ukorila' Garića: Nismo li se dogovorili da skineš hlače?

Malo si krut, to treba osloboditi, ali prizemljen si i dobar okvir imaš, zaključila je Almira. Davor je u prvoj emisiji showa skinuo majicu, a tada mu je članica žirija poručila da idući put 'ostane' i bez hlača

Foto: Nova TV
36 komentara

Kandidati showa 'Ples sa zvijezdama' u drugoj epizodi su se po prvi put borili za ostanak u natjecanju, a jedan od parova koji će i dalje plesati na televizijskim ekranima je voditelj Davor Garić (38) i mentorica Valentina Walme (27). Plesali su senzualni tango na pjesmu 'Toxic' Britney Spears i dobili 30 bodova od žirija koji ih je pohvalio. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bio si puno bolji nego u prvoj emisiji - rekla je Tamara Despot Gariću, a Dinko Bogdanić (69) složio se s njezinim mišljenjem. Istaknuo je i kako Gariću ovakva vrsta plesa odgovara.

Foto: Nova TV

Ipak, najviše pažnje privukao je komentar bivše nacionalne baletne prvakinje Almire Osmanović (60).

- Malo sam razočarana. Mislila sam da smo se dogovorili da ćeš skinuti hlače. Mogao si bar neke na čičak povući - rekla je članica žirija te nastavila: 

- Malo si krut, to treba osloboditi, ali prizemljen si i dobar okvir imaš. Puno bolje od zadnjeg puta, bravo - zaključila je Almira. 

Foto: Nova TV

Podsjetimo, Davor i Valentina u prvoj emisiji showa imali su vrući nastup koji je izazvao lavinu komentara. Žiri nije bio impresioniran njihovim plesom, a Almira mu je poručila da sljedeći put skine hlače budući da je ionako tijekom nastupa 'ostao' bez majice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jesmo li se mi prebacili na neke druge kanale. Davore, imam jednu molbu: nemoj više bildati mišiće - našalio se u prvoj emisiji profesionalni plesač i trener hrvatske plesne reprezentacije Nicolas Quesnoit.

Foto: Nova TV

Inače, u drugoj emisiji uslijedio je prvo ispadanje, a show su napustili Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt nakon dvoboja s Markom Grubnićem i Elom Vuković.

MUŠKARCI SKROZ 'POLUDE': Kad im žene rade ovo, ne mogu se suzdržati 

Naši partneri pišu
Message