Show

Komentari 187

Amber Rose pokazala dlakavo međunožje i uzburkala strasti

Amber Rose pokazala dlakavo međunožje i uzburkala strasti

Starleta koja je nedavno dobila svoj talk show pokazala je neobrijano međunožje na fotografiji koju je objavila na Instagramu. No fotka je uskoro izbrisala, ali Amber to baš i nije pogodilo

Ono kad ti Instagram izbriše tvoj genijalnu feminističku objavu ali ti je svejedno jer su je već svi uočili, napisala je Amber Rose (33) pored snimke na kojoj koluta očima. 

- Prijavio sam fotografiju jer se radi o očajničkom potezu kojeg je ona predstavila kao feminizam - napisao je jedan od 15 milijuna Amberinih pratitelja. Dok su je neki izvrijeđali da je vulgarna, drugi su je oduševljeno hvalili zbog, kako kažu,'hrabrog poteza'. 

- Pravila o cenzuri dijelova tijela nemaju smisla. Odlična si, moj si idol! - glasi jedan od pozitivnih komentara. 

Na spornoj fotografiji, Amber leži na stepenicama. Ogrnuta je crnom bundom, grudi joj pokriva crni bikini, a oči sunčane naočale. No u cijelom 'kombinaciji', izostale su gaćice pa je Rose pokazala neobrijano međunožje. 

- Ima više dlaka među nogama nego na glavi - rekao je jedan od komentatora, dok se drugi našalio da će Amber trebati 'motornu pilu da odstrane te dlake'. 

Rose će uskoro dobiti svoj talk show.

- Producent Rob Dauber napravit će od Amber uspješnu voditeljicu kao što je to učinio s Rosie O’Donnell i Marthom Stewart - rekao je nedavno izvor blizak Amber.

 

Najčitaniji članci