Obavijesti

Show

Komentari 74

Amela je s djevojkom spojila pjesma: I ona ima 'X Factor'

Amela je s djevojkom spojila pjesma: I ona ima 'X Factor'
14

Nisam ljubomorna na druge djevojke. Svjesna sam da mi je dečko fatalan i da će tek sad biti u središtu pozornosti, ali vjerujem da ću se znati nositi s tim, kaže Jelena

VIDEO

Potajno sam se nadao trijumfu, ali nisam ni sanjao da zbilja mogu dva puta pobijediti. Još sam u booth campu imao osjećaj da ćemo Bobi i ja ostati posljednji na pozornici. Zato ću njega prvoga počastiti, a uspjeh posvećujem roditeljima i djevojci, rekao je Amel Ćurić (34), pobjednik prvog 'X Factora Adrije'.

Glazbenika iz Gračanice tijekom cijelog natjecanja pratila je djevojka Jelena Čabarkapa (28).

Kad je Ćurić došao u Beograd na prvu audiciju, Jelena je došla s njim, ali uzela je smještaj samo na jedan dan jer ni Amel ni ona nisu mislili da će toliko dugo ostati u Srbiji. Pobjednik realityja 'OBN Music Talents' iz 2004. prolazio je iz emisije u emisiju pa se Jelena preselila u stan Dušana Šarenca (23) iz benda 9 Control, koji je također bio u 'X Factoru Adriji'. Jelena se, doznajemo, nije smjela približavati hostelu u kojem je Amel bio u izolaciji. To je paru teško palo jer su u ozbiljnoj vezi već tri godine i žive skupa. Čabarkapa i Ćurić upoznali su se na pjevačkom natjecanju. Jelena također voli glazbu, a uskoro će magistrirati na Poljoprivrednom fakultetu u Sarajevu, gdje i živi.

- Ovo je Amelova godina. Ponosna sam na njega i vjerujem da će iskoristiti priliku za ostvarenje snova. Od novčane nagrade od 150.000 kuna priuštit ćemo si putovanje, a Amel će ostatak uložiti u karijeru - kaže Jelena. Dodaje kako joj ne smetaju obožavatelji koji joj opsjedaju dečka.

- Pustim ga da odradi svoje kad smo vani među ljudima. Važno mi je samo da imamo svoj mir kad smo sami kod kuće - izjavila je studentica. Amela je kao tinejdžerica gledala u njegovu prvom talent showu, ali tada je se nije previše dojmio. Iako ih poznanici stalno pitaju kad će se vjenčati, par još ne razmišlja o braku. Glazba i Amelova estradna karijera sad im je jedini prioritet.

- Nisam ljubomorna na druge djevojke. Svjesna sam da mi je dečko fatalan za žene i da će tek sad biti u središtu pozornosti, ali vjerujem da ću se znati nositi s tim - kaže Jelena. Dodaje kako bi voljela da Amel ostane dosljedan žanru koji njeguje i njegov mentor Massimo (53), koji ga je vodio do pobjede, ali ne bi joj smetalo ni kad bi zvučao poput člana žirija Željka Joksimovića (43).

Drugoplasirani Boban Bobi Mojsovski (22) kaže da se osjeća kao pobjednik iako je u superfinalu dobio manje glasova od Amela. Pjevač s Ohrida, kojega su prozvali nasljednikom pokojnog Toše Proeskog, već pregovara sa srpskim i makedonskim autorima te priprema nove pjesme. Jedina Hrvatica u završnici talent showa bila je bolja od konkurentice iz tima Magdalene Bogić (16).


- Prvo što ću napraviti poslije finala jest pošteno se naspavati, a onda se bacam na posao - kaže Iva Ćurić (17). Srednjoškolku iz Đakova Relja Popović (25) pjevač Elitnih odreda, čije hitove je izvela na audiciji, zvao je da snime duet. Iva je pristala.

- Isti dan na YouTube smo pustili ‘Kraljicu’ Jelene Rozge koja je već skupila 300.000 pregleda, ali to nije jedini poslovni potez koji mi se isplatio. Tu je i 'Fuman' koji sam spontano snimio s Massimom - kaže Tonči Huljić (53).

Splitski glazbenik i mentor u 'X Factoru Adriji' premijeru neobične suradnje imao je u finalu showa, ali dodaje kako nastup uživo s kolegom neće tako skoro ponoviti jer obojica imaju prenatrpane rasporede. Iako su njegovi štićenici 9 Control neočekivano ispali, Tonči će i dalje zarađivati na njihovoj karijeri. Priprema im hit iako još, kaže, nema jasnu viziju o njihovoj budućnosti. Kako doznajemo, sve je palo na leđa Dušana Šarenca (23), koji želi zadržati dečke na okupu. Faris Pinjo (18) još ne zna hoće li se iz BiH preseliti u Beograd i s ostatkom benda nastaviti graditi karijeru. Dečki se moraju dogovoriti i oko žanra jer im se ukusi ne poklapaju. Jedan voli jazz, drugi funk, a ostatak koketira s popom i rockom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...