Obavijesti

Show

Komentari 10

Američki glazbenik došao u Zagreb: Oduševile ga Hrvatice

Američki glazbenik došao u Zagreb: Oduševile ga Hrvatice
13

'CHEAT CODES' Trevor Dahl se s prijateljima i obitelji zabavljao u kultnim klubovima na Jarunu i u centru grada, a prepoznale su ga i djevojke u zagrebačkom frizerskom salonu

VIDEO

Glazbeni producent i DJ Trevor Dahl (24), poznat po pjesmama koje je radio za glazbenike kao što su Taylor Swift i bend One direction, posjetio je krajem tjedna Hrvatsku po peti put. Amerikanac je od 2014. u grupi Cheat Codes, a u Varaždin i Zagreb došao je sa svojom obitelji kod prijatelja, glazbenika Saše Mačeka (32). Bivši bubnjar Voodoo Lizards ugostio je Trevora na tri dana. Dvojac je 2011. bio zajedno u bendu, a nekoć su bili i cimeri.

- Sigurno ću opet doći u Hrvatsku, sviđaju mi se ljudi ovdje, mjesta, kultura... a dobra je i hrana - rekao je američki glazbenik koji je s društvom uživao u domaćim delicijama.

S prijateljima se zabavljao u kultnim klubovima na Jarunu i u centru grada, a prepoznale su ga i djevojke u zagrebačkom frizerskom salonu. 

 

I ❤️ NYC

A post shared by Trevor Dahl (@trevordahlofficial) on

- Taman smo ušli u frizeraj kada je bilo profesionalno snimanje koje nismo htjeli prekidati. Krenuli smo prema izlaznim vratima i zatim je baš počela svirati njegova pjesma 'Shade a light' koju Cheat Codesi izvode s Davidom Guettom i Robinom Schulzom. Netko im je rekao da 'to pjeva ovaj frčkavi' - kaže Maček. Djevojke su tada Dahla pozvale nazad u frizerski salon. 

Glazbenik se vratio i fotografirao s djevojkama za uspomenu, a one su bile oduševljene njegovim potezom. Trevor se sada vratio u Ameriku, a Varaždincu su mu za kraj izrazili želju da bi ga htjeli vidjeti na ovogodišnjem Špancirfestu. 

 

head in the spotlight

A post shared by CHEAT CODES (@cheatcodesmusic) on

Trevor je odrastao u Portlandu uz brata Johnathana (25) i sestru Lindsey. Dok je njemu zaštitni znak kosa, njegovu bratu Johnathanu je brada. On s najboljim prijateljem Brianom (25) od brada radi prava umjetnička djela koja su 'obišla' svijet, a o njima se raspisala i komičarka i voditeljica Ellen DeGeneres (60).

Trevor vrhunski svira nekoliko instrumenata, a glazba je bila sastavni dio njegova života od najranijih dana i tako je ostalo do danas, budući da je odrastao u obitelji glazbenika. 

2017 iHeartradio Music Festival - Las Vegas

- Glazba igra veliku ulogu u mom životu. Od kad sam prvi put primio gitaru u ruke, znao sam da ću se baviti time. Kad sam potpisao svoj prvi ugovor, bilo je to ostvarenje snova - rekao je Dahl. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba