Obavijesti

Show

Komentari 6

Amerikanka od 127 kila šetala pistom: Držala se za poprsje...

Amerikanka od 127 kila šetala pistom: Držala se za poprsje...
8

Tess je jednom prilikom 'osvanula' na naslovnici magazina 'Cosmopolitan'. Neki su tada smatrali kako je vrijeme da se na naslovnici pojavi netko 'veći', dok su drugi bili u šoku

VIDEO

Američka plus-size manekenka Tess Holliday (34) prošli je tjedan prošetala pistom njujorškog Tjedna mode, pritom se držeći za grudi. U uskoj bijeloj haljini pokazala je svojih 127 kilograma te je provocirala publiku, pri čemu su mnogi oduševljeni njenim samopouzdanjem.

Uz bijelu haljinu iskombinirala je natikače iste boje, a od šminke je koristila crveni ruž i plavi tuš za oči, što nije moglo proći neprimijećeno. 

Plus-size manekenku je nekoliko puta prozvao novinar Piers Morgan (54), koji smatra kako ona nije plus-size manekenka, nego pretila žena koju ne treba promovirati u medijima. Tess je jednom prilikom 'osvanula' na naslovnici magazina 'Cosmopolitan', kada je publika bila podijeljena na one koji su smatrali kako je krajnje vrijeme da se na naslovnici pojavi netko 'veći', dok su drugi u šoku rekli kako se ovime promiče pretilost kao nešto zdravo i normalno.

Tess je imala prilično teško djetinjstvo. Vršnjaci su je konstantno zadirkivali zbog debljine i blijede kože pa je sa 17 godina napustila školu i okrenula se plus size industriji. Međutim, snimila je nekoliko reklama za print i kataloge jer su joj rekla da je prevelika i preniska. Preselila se u Seattle i tamo radila kao vizažistica, stilistica za kosu i kreativna direktorica na revijama. U međuvremenu je rodila sina i preselila se u Los Angeles te joj je upravo ta selidba pomogla da stekne više samopouzdanja. 

Nakon toga je dobila angažman u dokumentarnoj seriji 'Heavy', pojavila se u reklamama na televiziji i velikim plakatima diljem Amerike, snimila kampanju za kozmetički brend Benefit, a 2011. se pojavila u talijanskom Voguea. Godinu dana kasnije na Tumblru je upoznala sadašnjeg supruga, australskog biznismena, fotografa i umjetnika Nicka Hollidaya, za kojeg se i udala 2015. Od tada se  potpunosti posvetila plus size karijeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:28

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...