Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
63 komentara

Anđa Marić nakon šest godina dobila skrbništvo nad sinom

Potkraj prošle godine slovenski sud napokon je ispunio najveću želju Anđe Marić. Dobila je skrbništvo nad sinom Gašperom za koje se borila sve od razvoda s Primožom Dolničarom

Screenshot
Foto: Screenshot
63 komentara

Anđa Marić (39) nikada nije prestala vjerovati da će dobiti skrbništvo nad sinom i sada je napokon dobila presudu kojoj se nadala, piše Story.

Slovenski sud potkraj prošle godine dodijelio joj je skrbništvo nad 12-godišnjim Gašperom, za koje se borila s bivšim suprugom, Primožom Dolničarom. Sve se promijenilo kada je u Sloveniji slučaj preuzela nova sutkinja. Ona je Anđi rekla kako slučaj nije ni trebao toliko trajati jer je dijete već šest puta reklo gdje želi živjeti te da nema potrebe za daljnjim natezanjem. Čak je i vještakinja, koja je prije rekla da bi dijete trebalo biti s Primožem, rekla da djete već godinu i pol živi u Hrvatskoj te da ne bi bilo dobro da ga se prisilno vraća tati. Tada je sutkinja Anđi dodijelila skrbništvo i alimentaciju. Primož je bio bijesan.

Sam Gašper je bio presretan kada je čuo za presudu i sada on stalno živi kod majke u Zagrebu te svaka dva tjedna odlazi na susret s tatom, s kojim provodi i pola praznika.

Anđa se sada planira posvetiti svom zdravlju te je odlučna u namjeri da pobijedi multiplu sklerozu.

Cijeli intervju pročitajte u časopisu Story.

Naši partneri pišu
Message